søndag den 17. oktober 2010

Den sidste af årets prøver

Vores afslutning på LP-prøverne i 2010 blev en prøve med blandede følelser, der trods alt endte med en meget tilfredsstillende resultat.
Som det kan ses på denne video af fællesdækken, havde Django en særdeles ubehagelig oplevelse, da collien ved siden af rejste sig og gøede af en klasse 3 hund i naboringen. Det påvirkede efterfølgende Django helt enormt, og han gik årets dårligste fri ved fod, hvor han havde travlt med at scanne omgivelserne for "væmmelige hunde". Først ved apporten, som han dårligt turde løbe ud efter, gik det op for mig, hvad der var galt, men Hans Ove roste mig da heldigvis for at være god til at støtte min hund og hjælpe ham til at være opmærksom på mig. Fra vores absolutte favoritøvelse - stå-sid - kørte det heldigvis noget bedre, og resten af prøven var til ug, og jeg var meget tilfreds med, at det trods alt lykkedes os at få en god oplevelse. Prøven, der kan ses her, endte med 193,5 point - altså lidt bedre end vores sidste 1. præmie, og det er jo i sig selv en succes!
Hold da op, hvor er vi nået langt i løbet af i år, det kan godt være, at fremskridtene sker langsomt i andres øjne, men jeg synes nu, det er fantastisk så langt Django er nået :-)))

Tak Paul for videoen og for at lade Amanda prøve kræfter med Lille Bjørn i rallyringen!!

1 kommentar:

  1. Hej Anita, I har gjort fantastiske fremskridt!! Og det var virkelig flot i går med den ubehagelige start. Jeg synes altså stadig dommeren skulle være gået hen og holde den collie, for jeg tror de fleste hunde havde fjernet sig, hvis de havde været i Djangos sted :-(
    Jeg synes også det var flot at Amanda gik så langt med Lille Bjørn, en fremmed hund og så flot kontakt :-) Dygtig fører, ligesom sin mor!!!

    SvarSlet