tirsdag den 8. juni 2010

Lidt om søndagens prøver i DKK Kreds 10

Osseau var fantastisk!! Han lavede (næsten) alle øvelser i Lp 1 til 9,5 eller 10, i næseprøven overgik han sig selv, og vi fik 7 - for første gang løftede han pinden og bar den ca. halvvejs hen til mig!!! Det var helt vildt.
Undervejs i programmet begyndte jeg at se adgangsbilletten til DM, dækken ventede tilsidst - en af hans mest stabile øvelser, så det kunne jo ikke være noget problem, troede jeg i hvert fald :-( for han rejste sig og fulgte mig med det samme.... og det var så det! Og jeg aner ikke hvorfor, men tror, at jeg måske ikke fik sagt ordentligt bliv til ham????

Den oplevelse har lige siddet i maven et par dagen, og forsvandt først til træningen i går aftes, for han er virkelig ved at blive dygtig - han har fattet, hvad feltet går ud på, han er ved at blive glad for apporten, og han laver den smukkeste dæk fra stå, så nu er kl. 2 måske inden for rækkevidde alligevel...

Tja - og Django i LP 2. Vi fokuserer på det, der fungerer: apport til 9 - intet mindre end fantastisk, det er virkelig min mest problematiske øvelse hos begge hunde, og jeg bruger vildt meget energi på at få knækket koden til den. Mange af de andre øvelser var også til absolut godkendt, men det værste øvelse lige nu gav et 5-tal, da han satte sig op efter 1 minut. Han gøede samtlige 2 minutter - og vi træner, træner og træner, med det er i selve situationen med hunde på række osv., der udløser den gøen, så her er også et stort problem, der skal løses.

Vi er på igen på lørdag i Collieklubben, hvor Django igen prøver LP 2 og for første gang skal op i øvede klasse i Rally - det bliver spændende, hvordan det går, jeg har samtaler på skolen hele ugen, så jeg har næsten ikke tid at træne, men det må jo gå, som det går....

1 kommentar:

  1. ja - det kender jeg jo alt til. Den øvelse man synes er mest sikker er den der misses - det er ØV
    kh
    Annie

    SvarSlet