mandag den 5. april 2021

Påskeferie

 Første lørdag i påskeferien startede med Lydighedsholdet i Hvalsø kl. 9.00. Det var koldt og blæsende, og da det begyndte at regne ret meget stoppede vores træner træningen efter 45 minutter. Jeg har nu ikke noget imod regn, men det var helt fint, da vi skulle videre senere på dagen.

Amanda havde nemlig booket introtime i Equility-hallen  i Gørløse til kl. 14, så vi slappede lige af et par timer, før vi blev hentet. Det var en rigtig god oplevelse at være deroppe, hvor der var mange passende udfordringer både for Dumle og for Girah, så der skal vi bestemt op igen!


Søndag havde jeg fødselsdag, så der kom ungerne til en hyggelig frokost. Mandag aften var der Johanna-træning, og der er Girah virkelig blevet sej til at arbejde koncentreret uden at søge hen mod de andre på holdet. Det er så dejligt, at han kan hilse og lege lidt, mens vi går ind i hallen, derefter arbejde koncentreret og så gå i gang med at lege igen på vej ud af hallen!

Både tirsdag og torsdag trænede jeg med Paul og Otto - torsdag var Amanda og Dumle også med. Super træning og ret fokuseret hundehvalp. Onsdag aften startede Anjas ‘fri ved fod’-hold med et onlinemøde, hvor vi fik talt målene godt igennem, så nu er jeg for alvor gået i gang med træningen. 

Påskelørdag havde Henrik fødselsdag, så der var igen gæster til frokost. Sidst på formiddagen havde Girah en legeaftale med Koda - en sheltie, som han har leget med, helt fra han var lille, og de er bare bedste venner og utroligt jævnbyrdige, så det er en fornøjelse.I går stod den på Jylland tur-retur. Min søster er lige flyttet, så vi kørte en tur til Ugelbølle for at se hendes nye, lækre lejlighed - med udsigt over Kalø Vig!!!! Misundelig.dk.....
Amanda passede hundehvalpen, så det var helt perfekt - der var ro og fred en del af tiden:-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar