søndag den 18. april 2021

Indespærret.....

 Jeg er for første gang i denne Corona-periode røget i isolation, og det er der faktisk ikke rigtig så meget sjov ved. Jeg var tæt på at tude, da min chef ringede fredag eftermiddag og fortalte om en smittet elev i min klasse, som jeg jo havde været sammen med det meste af torsdag....

Fredag aften skulle jeg nemlig have været i Undine-hallen til Fri ved fod kursus hos Anja, og det havde jeg bare glædet mig vildt meget til, så jeg var virkelig et barn, der blev snydt for juleaften. Heldigvis tænkte Anja hurtigt, da jeg ringede, så jeg var med på Zoom i stedet - og når alt kom til alt, var det en udmærket løsning. Tak for det, Anja!

Dermed slap jeg for en lang køretur, for at fryse i en kold hal og alle mine bekymringer om, hvordan Girah ville reagere på ophold i bur eller i bil, må jeg så vente med at have igen til en anden gang....jo, jo - fokus på det positive!

Dagene var jo ellers fyldt med hundeaktiviteter, men de er annulleret allesammen....

Nu bruger jeg tiden på at få de sidste tricks i hus til næste Do More With Your Dog-titel. Jeg mangler tre øvelser, som vi skal have trænet, som Girah aldrig har snuset til før - det er, at han skal gå 1,5 meter mellem mine ben (i Hestpositionen eller P9, eller hvad man har lyst til at kalde den øvelse), det er ‘rulle rundt’ og ‘kramme stok’. Ingen af øvelserne har jeg prøvet at indlære før, så det er også lidt udfordrende for mig, men vi hygger os med det😊. Og jo, Osseau var rigtig god til P9 - det var altså bare Amanda, der lærte ham det....)

Det er da altid noget, at man har lov at være udenfor på egen matrikel, og at vejret er rigtig godt. Lige nu slapper vi af på terrassen, der er et stenalderbrød i ovnen til frokosten, og Amanda har købt både Salte fisk og chokolade til mig (og også noget mad altså), så det skal nok gå alt sammen - også selv om jeg tidligst bliver sluppet ud på torsdag....Ingen kommentarer:

Send en kommentar