søndag den 30. april 2017

Prøver, prøver og ja, vi prøver da bare igen!

Der er mange rallyprøver pt., og det er helt klart første prioritet for Osseau (eller nok nærmere for Amanda og mig....)
Sidste lørdag vandt rallyen i Vor Frue ved Roskilde over Dog Dancing prøver på Garbogaard - lidt ærgerligt, men der var mulighed for at opnå en DM-kvalifikation, så det var slet ikke til diskussion.

Det var en dobbeltprøve, og det var i øvrigt piv-hamrende koldt!!!!! Den første prøve dømte Frank, Osseau gik fantastisk, men da de nåede dobbeltspringet gik det galt, der røg 13 point og ved næste skilt lavede Amanda en forkert øvelse (!!!! - det er vist aldrig sket før), så det endelige resultat blev 72 point.

Conni dømte den anden prøve, og her gik det super - 96 point, og nu et skridt tættere på DM, men det er nok ikke nok, så det skulle gerne forbedres...

Dumle var også med, han går så fint, men der er stadig et stykke vej til certerne.

I går talte jeg at Osseau havde været oppe i Championklassen 91 gange (Gisp!!!! Gang det IKKE med 180 kr.).
I dag var han så til prøverne nr. 92 og 93 på Dyrskuepladsen i Roskilde. Disse prøver talte til Årets Hund, den første prøve blev desværre til IB, der var ikke point nok med to mistede øvelser. Anden prøve, som Trine Dyrgaard dømte, gik rigtig flot - med 9 ettere blev det til 91 point og vigtigst af alt en 5. plads og flere point til konkurrencen om Årets Hund.

Derefter var det efter en kort pause tid til vores debut i HTM 2. Det havde holdt mig vågen det meste af natten, hvor jeg tænkte alt for meget på vores manglende træning, at jeg slet ikke følte mig klar, og alt muligt andet, som kan køre rundt i hovedet.....

Men det gik jo faktisk meget godt, vi var ganske tæt på at bestå, og det var jo ikke en gang det vigtigste - jeg havde en ret god følelse på banen, og der er bestemt potentiale i det program.

Dommerkommentarerne:

Udførelse: 7,5 - 6,8 - 7,6
"Hunden hænger lidt og hopper lidt ud af position, Fører retter lidt rigeligt ind efter hunden"
"Fin åbningspose + slutpose. En del hjælp til links + ud og ind af positioner. Flot heelwork i de lange passager"

Sværhedsgrad/indhold: 7,8 - 7,6 - 8,0
"Ok for klassen"

Musik og fortolkning: 7,5 - 8,0 - 7,7
"God musik til ekvipagen"

Så gik der lige en times tid, og så var det Freestyle 1 med vores Spirit program. Det gik således:

Udførelse: 7,8 - 7,5 - 7,5
Sværhedsgrad: 7,9 - 7,5 - 7,5
"Fint for klassen"
Musik og fortolkning: 7,7 - 7,5 - 8

Okay pæne point som igen rakte til en 5. plads og 1 Q-point. Nu har vi 4 Q-point efter fire 5. pladser....jeg er ved at være lidt træt af det program, som jeg ikke helt synes virker for os, så jeg må lige i tænkeboks.....

Billede fra Freestyle 1
Min cowboyhat kunne jeg desværre ikke have på pga blæsten
Foto: Conni Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar