søndag den 3. januar 2016

Så blev det 2016

Så fik vi overstået overgangen til det nye år. Nytårsaftensdag blev som sædvanlig brugt på rallyprøver i SHS, og det blev gjort med maner:-)

Første bane lige fra morgenstunden gik Amanda og Osseau til 85 point - en frisk Osseau og en rallybane er ofte en dårlig kombi! Det blev til fire ommere + lidt småt, men ellers en superflot banegennemgang.
Den anden bane var så i den sidste klasse på dagen. Osseau havde været i hallen det meste af tiden og var dermed noget mere afslappet (hvis man kan sige det om ham!). De gik virkelig flot - en enkelt tre'er blev trukket og dermed 97 point!!! Det kan udløse et supercert, men det blev det så ikke til, da to ekvipager gik bedre - Gitte Freytag til velfortjente og flotte 100 point og Christina og Oscar også til 97, men lidt hurtigere tid - helt fair med en 3. præmie, ikke noget cert denne gang, men jeg er sikker på, at de nok skal komme i løbet af 2016:-)))

Vi havde også Dumle med, han har ikke været til prøve længe, men det gik rigtig flot på første bane: endnu en gang 85 point med mistet æresplads! Hvis de får styr på den øvelse, skal certerne også nok komme her - jeg ved dog ikke, om Amanda vælger at prioritere LP frem for rally med ham i løbet af det næste års tid, men det må vi jo se....

Som så ofte før har jeg ikke et eneste billede fra dagen....suk!

Og så kom vi hjem til balladen. Nytårsaften er også en særlig aften her i huset - mest fordi den bare skal overståes, men vi får dog lidt god mad. Osseau bliver ked af det og gør en del, så det er ret anstrengende. Han har det bedst lige ved siden af mig, og der vil Django også helst være. Django siger ikke noget, så det er rart nok, men omkring kl. 12 var Osseau rigtig meget påvirket - jeg tænker, at vi nok skal prøve Calm til næste år....det virkede i hvert fald rigtig godt på Dumle.....

Der har efterfølgende været en smule larm fra fyrværkeri, men det er egentlig gået okay, og nu er der faldet ro over det hele igen.

I går morges trænede vi HTM med Paul og Max. Der er meldt til konkurrencer 6.2 og 2.4. Den 6.2 er det HTM, der er fokus på. 2.4 har jeg også meldt til Titelprøven. Vi er godt på vej med de fleste øvelser, men jeg vil godt have dem skarpe og venter derfor med at gå op til april.
Fedeste træning - vi er ved at få styr på vores forlængede HTM-program:-)

Og så havde Amanda lige glemt, at hun skulle træne rally i går også - så "stakkels" Osseau måtte afsted igen i går eftermiddags. Han var træt i går aftes:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar