mandag den 5. maj 2014

Løbetid og LP-prøver

Vi hygger os rigtigt herhjemme for tiden. Flere af tæverne i nabolaget er og har været i løbetid den seneste måned - nu er det ved at tage af, men i sidste uge lød det jævnligt således:


Det var godt nok træls!!!!
Osseau er vild med alt og alle, hanner som tæver. Forleden hyggede han sig med Nadi, en sheltie som startede på et af vores rallyhold, og i går ville han vældig gerne lege med lille Woody, som dog bestemt ikke gad Osseau - man kan jo ikke være lige populær allevegne....

Nok om det - i går var det tid til endnu en LP 3 prøve for Osseaus vedkommende. Efter generalprøven i mandags havde jeg egentlig en ok følelse omkring prøven, og nu her bagefter er jeg da også rimelig fortrøstningsfuld. Vi fik da ganske vist 3 nuller, men det ene var i fremsendingen, som ellers er en top-øvelse, så det tæller ikke:-) Stillingsskiftet gik helt i kage, tiden mellem skiftene var alt for lang i forhold til Osseaus tempo, så han lavede dem selv....det må vi lige træne på, men hans skifte er der altså ikke noget i vejen med, så det kommer. Næseprøven vidste jeg jo - 16,67 % chance....., Ellers fik vi pæne point - apportering gik flot: Venstre apport ud mod publikum - for lidt tempo, men han gjorde det! Springapportering helt tæt op ad ringbåndet, meget tæt på publikum, men han gjorde det!!! Så alt i alt er jeg ved godt mod:-) Og det var som altid en fornøjelse at være oppe hos Marianne!

Amanda og Dumle skulle debutere i LP 1. Det er mange år siden, jeg har set Amanda være så nervøs, men Marianne var simpelthen så sød ved hende og hjalp hende godt igennem. Dumle var efter 6 timer på prøvepladsen tilpas afdæmpet, og de fik 10 i tandvisningen, som han absolut ikke kunne så sent som i onsdags:-) Se bare her - han sidder ned!!!:


I lineføring fik de 9, stå-øvelsen kunne han ikke første gang, men da de prøvede igen lykkedes det - men det gav selvfølgelig 0. Stillingsskiftet var altså alt for svært, syntes Dumle, som hoppede helt hen til Amanda, da han skulle sætte sig op, og så gav næseprøven også 0. 97 point blev det til, så hendes mål om at slå Djangos debut-point på 77,5 point lykkedes altså, og der er masser af håb forude for de to:-))

Nu skal vi først op igen den 28. juni, og vi ved, hvad der skal trænes på!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar