tirsdag den 20. maj 2014

Tur til Sdr. Hostrup Kro og rallyprøver

Det går bare rigtig, rigtig stærkt for tiden, hvor det er hårdt arbejde at være lærer i 9. klasse (der er ikke så mange andre, der har ondt af mig, så må jeg jo have det selv:-))

Afgangsprøver skal rettes, og den mundtlige prøveform, hvor eleverne selv skal finde deres prøveoplæg, trækker tænder ud hos mig. Det betyder nemlig, at flere af dem vælger tekster, som jeg - som er rimelig uerfaren overbygningslærer - ikke kender - og da det er helt umuligt at vejlede om noget, jeg ikke ved nok om, betyder det, at jeg skal bruge rigtig meget tid på at sætte mig ind i de forskellige tekster, film, fotos mm. Det er samtidig super sjovt, og det er jo nu, resultaterne af det, de har lært, viser sig, og det er selvfølgelig dejligt, når det er lykkedes:-)

I forrige weekend hev vi stikket lidt ud (det havde jeg bare slet ikke tid til!!!) og tog på Sdr. Hostrup kro fra søndag til mandag. Det var en Spotdeal, Henrik fik i julegave, så det var jo ikke for tidligt at få den brugt.
Vejret var skod - regn, regn og regn, og kroen og værelset lidt slidt og ikke noget at skrive om. Men den 5-retters aftensmad var helt fantastisk! Lækker, lækker mad, der så således ud:

1. ret - Koldrøget laks

Anden ret glemte vi at fotografere - det var svinebryst af en art

Og hovedretten: det møreste kalvemørbrad med "masser af grønsager" -
øh, der var ikke helt så mange som der plejer at være på min tallerken:-),
men godt smagte det

To slags brieost - til venstre et røget stykke
og til højre et stykke, der er marineret i trøffelolie

Desserten var rabarbersorbet med chokolademousse og
rabarberconsommé

Store Bededag i fredags tilbragte Amanda og jeg i Hvalsø, hvor DKK Kreds 2 havde arrangeret dobbelte rallyprøver. Sidste chance for DM-kvalifikation, men Osseau var da det største fjols på Franks bane og fik en IB med derfra. Derefter måtte han vente til sidst på dagen og var da lidt mere afslappet, men stadig vildt ufokuseret inden starten. Amanda er blevet rigtig god til at klare det, og de gik en rigtig pæn bane, hvor Amanda dog smed 10 point på dobbeltspringet, så de endte på kun 80 point. Nu ligger de som DM-reserve nr. 10 med 88 point - så der er nok kun et teoretisk håb om at komme med:-(

Det er faktisk lidt træls, for det ser ud som om at Dumle kommer med i øvet klasse, hvor han pt. ligger som nr. 13 på listen, men på den anden side kan Amanda jo så fokusere fuldstændig på ham - og han kan virkelig klare sig godt, de er så superdygtige sammen. I fredags fik de to 3. pladser med hhv. 93 og 91 point (tror jeg det var), og det skal nok blive til mere før vi når august måned!
Vi krydser fingre for at de kommer med!!!

Dumle har endnu ikke lært det med at tage mod præmier:-)

I fredags var der også uddeling af rosetter til vindere af rallychampion-cuppen. Her fik Amanda præmie for at være den yngste fører i Championklassen - Osseau og hende endte på en samlet 15. plads - dygtig pige:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar