tirsdag den 11. marts 2014

Hos dyrlægen

I går var jeg et smut forbi dyrlægen med Osseau.
For noget tid siden havde han mange gærceller under poterne, som jeg fik væk med vådservietter, og siden har der ikke været noget eksem-lignende at se under poterne. Jeg fik kigget på det, da vi var til det årlige tjek, og i den forbindelse nævnte dyrlægen muligheden for evt. allergi. Da han er fortsat med at "gnufle" på især venstre knæ (eller hedder det albue, år det er forbenet????), så det nu er misfarvet, ville jeg gerne have det tjekket.

Der er ingen hudforandringer overhovedet, så dyrlægen mente, at han måske har fået gigt:-((
Hun kunne dog ikke fremprovokere nogen reaktion fra ham, da hun prøvede at bevæge leddet, men han har det jo med at lukke helt ned og lege struds ("jeg er her ikke for jeg kan ikke lide det!!!") hos dyrlægen, kan man nok ikke helt regne med det.
Det synes jeg godt nok er en træls tanke, men da han på det seneste er blevet ked af at springe flere gange i træk, og han har svært ved at lave et helt skarpt stop i indkaldet, når vi laver det i hallen, har jeg da tænkt på, om han måske havde ondt et eller andet sted.

Aftalen blev, at jeg nu prøver med smertestillende i 10-14 dage for at se om det giver en ændring i "gnufle-mønsteret", så må vi tage den derfra - han er jo ellers totalt aktiv og meget glad for at løbe og træne, og med det ringe aktivitetsniveau vi rent træningsmæssigt har for tiden, går det nu nok....

Apropos træning fik vi trænet i Jersie sammen med Paul og Amanda i søndags. Hvor var det bare fedt at være ude i det skønne vejr - jeg kan godt mærke at vi trænger til at komme "på græs" igen. Osseau var dygtig - en look-alike LP 3 viste en fri ved fod der trænger til opfriskning, et skod stillingsskift, men ellers meget flotte udført øvelser, så det var rigtig dejligt.

Amanda og Dumle er rigtig dygtige. Amanda synes LP er svært og har problemer ved at styre håndtegn mv - hun er tydeligvis rally-opdraget, men de skal nu nok komme efter det:-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar