tirsdag den 25. februar 2014

Rallyresultater

I søndags var vi til rallyprøve i SHS - altså jeg var jo kun med som assistent for Amanda, men det er jo altid hyggeligt:-).

Championklassen var først, og Amanda var pænt træt af Osseaus opførsel i opvarmningen, hvor han mildest talt var ret ukoncentreret!! Han var dog fint på, da de kom i gang - godt nok med en ommer på et af de første skilte, men derefter gik det ok, og de endte endnu en gang på flotte 91 point. Amanda synes overhovedet ikke, at det gik godt, han peb og smågøede undervejs, så det krævede lidt arbejde, men de blev altså nr. 5 i det store felt på 16 deltagere, så det kan de nu godt være bekendt.

Væsentligt bedre gik det med Dumle. Han skulle for 3. gang op i øvet klasse, de to første gange var i Sorø, hvor det endte med IB begge gange, da der stadig er øvelser han ikke kan - men derfor kan man jo godt gå til prøve:-))

Siden Sorø har han lært 'snur rundt' øvelsen, og der burde derfor ikke være problemer på Pauls bane, men lige præcis den øvelse lykkedes bare ikke, så det kostede 13 point. Surt show, plus et par ommere endte de på 79 point, men det vigtigste var, at de bestod, og at Dumle simpelthen gik så flot. Det er altså imponerende, at han i den grad kan være så fokuseret fra start til slut - han ænser overhovedet ikke publikum, men er kun opmærksom på Amanda:-). Det skal nok blive til noget med de to!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar