onsdag den 4. september 2013

De seneste par uger

Forrige weekend brugte vi nogle timer i Sorø, hvor Border Collie klubben holdt prøver, klubmesterskab og udstilling hele weekenden. Om lørdagen var Amanda og jeg afsted et par timer for at socialisere Amandas hund Dumle, og så kom Django også med for hyggens skyld. Dumle er 3 år, men han er ikke vant til at være sammen med andre hunde, og det må han jo lære, når nu Amanda har ambitioner - mest på rally, men jeg tror også gerne, hun vil prøve noget LP, når hun får ham trænet op. Han er meget læringsparat og utrolig opmærksom på hende, og det var faktisk slet ikke noget problem at lave øvelser med ham, da vi havde været lidt tid på pladsen.

Søndag var det så Osseaus tur til at komme med, da Amanda og han skulle til rallyprøve. Jeg tror aldrig, at jeg har set dem gå så flot en bane. Osseau var vildt opmærksom og holdt meget flot kontakt hele vejen gennem banen. Lidt uskarpe kommandoer og en enkelt misforståelse gjorde, at de måtte lave tre øvelser om, men heller ikke det ødelagde det flotte flow, og de endte på 87 point (hvilket må siges at være ret godt, når nu ommerne kostede 9:-)).
Rallyprøverne er nu sat lidt på pause. Amanda er startet med at læse matematik i Kbh., og det kombineret med job levner ikke meget tid til hundeaktiviteter!

Mine onsdage går jo med LP- og rallyhold. Nogle dejlige hold med meget engagerede kursister. Rallyholdet er blandet niveau, så der har været mange skilte på banerne (på hver holder) for at kombinere sværhedsgraden, og jeg er ret godt tilfreds med, at flere af deltagerne allerede har prøvet flere af championskiltene:-)). Nu er de nye rallyskilte jo kommet, hvor højrehandling introduceres tidligt, så det er rigtig godt, at flere af øvelserne allerede er "kendt stof". Der er virkelig mange sjove og udfordrende øvelser med, og det bliver rigtig sjovt at få dem med i undervisningen.

Mit LP-hold er af helt perfekt størrelse med kun 4 deltagere. Jeg sætter stor pris på at have god tid til den enkelte og også her er kursisterne arbejdsivrige og dygtige, så det er en stor fornøjelse og jeg går altid glad hjem:-))))

Den forløbne weekend fik jeg trænet lidt alene, men derudover brugte jeg det meste af lørdagen på at vente på resultater fra DM...phew, hvor var det træls ikke at være der, så jeg bedre kunne følge med!
Paul og Megan leverede jo et fantastisk resultat med en 5.-plads i Championklassen - simpelthen så flot, og endnu en gang mange gange tillykke til Paul:-)).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar