mandag den 15. april 2013

Søndag i Ølstykke

I går skulle Amanda og Osseau igen til rallyprøve i Ølstykke. Ølstykke har aldrig været Osseaus kop te - han bryder sig simpelthen ikke om, at han ikke kan holde styr på alle de mennesker og hunde, der altid er der.
Det vidste vi jo, så målet var bare, at han skulle have en god oplevelse med at være på pladsen - det var vi helt enige om Amanda og jeg, men alligevel lykkedes det hende at blive slået ud før start...hun fik dog samlet sig igen, og prøven gik super duper flot: Ingen point blev trukket - de første ca. 12 skilte altså, der var fuld koncentration og fokus, og det var fedt at se på.

Fremsending til kegle blev dagens achilleshæl - den glippede, Amandas fokus gik fløjten, og der røg 29 point på de sidste 5-6 skilte...., det er godt nok en hel del (!!!), men faktisk helt ligemeget, det var en god oplevelse for dem begge, og det var jo det, vi kom for:-).

Endvidere var Osseau simpelthen så sød at have med. Han var med til en halv times tid efter deres banegennemgang, derefter i bilen en times tid og igen med, til vi kørte hjem ved 3-tiden. Han hyggede sig, forholdt sig afslappet til både hunde og mennesker og havde en dejlig dag - han var godt træt, da vi kom hjem! Faktisk virkede han helt som vi andre - lugten af savsmuldet og glæden over igen at være på prøvebanerne var tydelig:-)

Flotte resultater var der også - især Susanne og Bastian, der kun var 1½ point fra en førstepræmie i Eliteklassen, var en fornøjelse at se på. Hold da op, hvor er de gode:-)))))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar