tirsdag den 20. november 2012

Fantastisk hal, fantastisk hund


Sydkystens Hundeskole har nu lejet den mest fantastiske halJ.

Jeg nåede aldrig at blive den store fan af hallen på Risbyholm, så det er rigtig dejligt, at det nu er lykkedes at få en hal, vi kan træne i de kommende måneder. Det er en ”rigtig” hal, der på mange måder kan sammenlignes med agilityhallen i Ringsted – der er masser af plads, lunt og meget pæne og rene forhold, så det er bare rigtig lækkert! Jeg har fluks meldt mig til Connis kommende hold og glæder mig meget til både at undervise og træne selv i den halJ.

Jeg havde fornøjelsen af at træne dernede i søndags sammen med Paul. Osseau følte sig godt tilpas i hallen – han fik lov til at løbe rundt selv, mens vi ryddede lidt op og arbejdede derefter superflot. Jeg pressede ham ud i hjørnerne i fri ved fod – det er jo lidt provokerende for ham at gå direkte mod en væg, men også det klarede han rigtig fint. Derefter superflotte positioner under gang, jeg tror min nye forkommando er begyndt at fungere, fedt! Stillingsskiftene er også pæne, men jeg skal passe meget på, at jeg ikke kommer til at acceptere sjusk – det er altså lidt svært!!!

Indkald med stop er stadig svært, men det er en sjov øvelse at træne, så det hygger vi os lidt med, selv om det bliver lidt rodet – det bliver Johanna-fokusområde den kommende tid. Dirigeringen til targets fungerer, jeg har slet ikke trænet det siden Niina-kurset, men nu kommer apporten kom, og så må vi se, hvordan det går – i søndags gik det okay.
Spooky billede - men beviset skal jo på
Nok om det – Amanda klagede over, at jeg har forsømt at berette om, at Osseau nu tager METALAPPORTENJ. Det er da helt fantastisk!!!! Amanda var med hos Johanna sidste mandag og opfordrede mig til at prøve. Jeg svarede selvfølgelig, at det var en umulig opgave, med vupti havde han den i munden – og i søndags lavede han faktisk en perfekt springapportering med metalapporten!!!! Stjernehund!!!!

 

 

1 kommentar:

 1. Hello Anita,
  my name is Arno and I'm a white shepherd. I'm your follower and I would be very happy if you come and have a look on my blog too!
  See you soon
  Nice regards
  Arno

  SvarSlet