tirsdag den 11. december 2012

Træningskrise - og dog


Det bliver til alt for lidt med LP-træningen for tiden!
Jeg har i flere år haft mere eller mindre ondt i mine fødder, jeg har været til læge ind i mellem, men der er egentlig aldrig blevet gjort noget ved det. I august gik jeg til læge igen – dårlige fødder harmonerer ikke specielt godt med et aktivt hundeliv, så jeg tænkte, at der nu måtte gøres noget. Det betød ventetid til en neurolog, som et par måneder efter fortalte mig, at jeg led af en ret alvorlig muskelsvindsagtig sygdom. Puha - ikke sjovt, men tre uger efter blev diagnosen afblæst igen…så nu ved jeg ikke lige, hvad jeg skal tro på. Jeg afventer nu flere speciallæger og er blevet enig med mig selv om, at det ikke gør ondt mere – mine fødder er dog ikke helt enige!!!! Der skal et godt helbred og stor tålmodighed til at være syg i Danmark – hold da op hvor er det ikke særlig tilfredsstillende!!!!

Alt det bøvl, arbejdsstress og det elendige vejr betyder, at jeg ikke rigtig får trænet Osseau udover Johanna-træningen. Det går til gengæld rigtig godt, når vi er der – han arbejder virkelig godt, og vi får styr på flere og flere klasse 3 øvelser. Heldigvis kan Amanda sagtens tage over ind i mellem: de er ved at blive superseje til agility, hvor de går på et klasse 3 hold. Det er skudt noget over deres niveau, men de hygger sig helt vildt med det og bliver virkelig dygtige begge toJ. Nu går vi så småt med planer om ”rigtige” konkurrencer til næste år.
Også rally bliver det lidt til – forleden deltog de i selvtræning i hallen, og det gik vist også okay. Der venter jo to prøver lige efter jul, så det er med at komme i god form inden da, så de kan få nogle gode resultater til konkurrencen om Årets Sheltie. Der er vist ingen tvivl om, at Anette Dalgaard og Gucci vinder, og også et par andre sheltier har gode resultater, men sendes ind, skal der da alligevel.

Med hensyn til Årets Sheltie i LP ser det iflg. mine regnestykker ud til, at Osseau og jeg ligger rigtig godt – det er tæt i toppen, men så vidt jeg kan se, ser det helt fornuftigt udJ.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar