mandag den 26. september 2011

Weekend med prøver og skæld ud

En dejlig weekend er overstået. Trods prøver begge dage nåede jeg alligevel en vældig masse herhjemme og kunne faktisk gå ganske velforberedt på arbejde i dag!
Vi var til rallyprøver i Sorø lørdag morgen, da der manglede en deltager i Championklassen, og Amanda gerne ville springe til. Super at kunne køre hjemmefra kl. 8 og være hjemme igen 9.30 - endda uden at have haft travlt overhovedet. Nå, det gik acceptabelt til prøven - 86 point (10 mere end sidst), men denne gang med en placering som nummer 4 ud af 5. Måske skal hun prøve at sove lidt mere end 3 timer næste gang, hun skal op...:-)

Søndag var det så tid til LP i Fensmark. Jeg syntes, det var længe siden, jeg havde været oppe sidst og var faktisk ret nervøs...øv! Osseau mærker det jo med det samme og mener bestemt ikke, at jeg har godt af at være væk fra ham i fællesdækken...., så han gik igen med mig - og lå flot i 2 minutter foran mig. Det er virkelig træls!!!! Dårlig start, derefter mange flotte øvelser, og så sluttede vi med et 0 i næseprøven også:-( Resultatet = 2. præmie med 163 point.

Der var præmieoverrækkelse efter klasse 2, og jeg kørte kort efter, så jeg var hjemme ved 2-tiden. Fedt, så havde jeg tid til at træne Django også. Jeg gik ned til banerne, hvor agilityforeningen træner og havde en rigtig god træning med ham. Da han lå dæk til sidst, kom der pludselig en irsk setter spurtende uden mennesker i nærheden. Jeg tog Django i snor, pakkede sammen og gik ned mod vejen. Nede ved hjørnet kom to ældre mennesker så ind på græsset, hunden løb hen til dem og derefter direkte hen mod os. Jeg råbte, at de skulle kalde hunden til sig - det prøvede de, men kunne ikke. Den stoppede 1½ meter fra os, og Django gav den lille pivelyd, han giver, når der er noget, han ikke bryder sig om, så jeg tog han ind bag et lukket rækværk til terrassen.
Derefter bad jeg igen de ældre mennesker kalde hunden til sig, det lykkedes stadig ikke, men jeg fik den til at skrubbe af. Konen var nu noget tættere på og forklarede mig, at det bestemt var en sød hund, der ikke gjorde noget, og jeg svarede så, at hun jo strengt taget ikke vidste, hvordan min hund ville reagere (ikke at Django ville gøre den noget, men lidt provokerende kan man jo godt være:-)).

Så var det lige, hun blev gal og med store bogstaver fortalte mig, at jeg jo så ikke skulle lufte min hund dér - øh HALLO, hvem havde lige hunden i snor og under kontrol??? Blev jeg sur - ja, så jeg måtte fortælle hende, at det jo ikke lige var et fritløbsområde, vi befandt os på, og så blev jeg for alvor svinet til! Uha, jeg var lige så jeg dirrede, da jeg gik derfra, men inden jeg nåede hjem, kunne jeg ikke lade være med at grine - den arme mand, der stod der og forsøgte at dæmpe to hidsige damer:-))))

Det er nu godt gjort, at man skal skældes ud, fordi man har sin hund i snor....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar