tirsdag den 6. september 2011

Mon han knækker koden?

Vi knokler på med at træne med apporten - tror nok lige Osseau er temmelig træt af mig....
Det spontane optag mestrer han fint. Så begyndte han at sætte sig med apporten i munden (og smide den), derefter blev også til, at han tilbød dæk - men stadig ingen fastholdelse.
Johanna sagde forleden, at han gør det, fordi han ikke ved, hvad han skal. Hun foreslog derfor, at jeg skulle prøve at få ham til at lave en twist med apporten i munden, men det er simpelthen for svært for ham - han bliver ked af øvelsen og apporten mister værdi:-(

I tirsdags var jeg til foredraget "Apportering - fra A til Å" med Christina Ingerslev. Jeg tror snart, jeg har hørt og læst alt om, hvordan man træner den øvelse, jeg har bare ikke lige fundet vejen til løsningen med Osseau endnu....suk.

Lørdag var jeg på kursus med Åsa Eriksson - hun havde endnu et forslag! Det går lidt i spænd med Johannas håndtouch, så det prøver jeg nu: Jeg sidder på gulvet, har godbidder i venstre hånd, højre hånd er rakt frem foran mig. Apporten ligger på gulvet foran mig, og Osseau skal så samle op og lægge den i min hånd. I dag lykkedes det for første gang med tre succesfulde gentagelser - der er masser af forsøg på afledningsmanøvrer og frustreret gøen involveret, men der er bitte-, bittesmå fremskridt!!!

1 kommentar:

  1. Med den ihærdighed du lægger for dagen er jeg sikker på at I får knækket koden!
    Og det bliver en meget større triumf, end hvis Osseau bare havde apporteret uden videre :-)))

    SvarSlet