søndag den 10. april 2011

Frolic- og skudregn over Tåstrup

Det var ikke ligefrem den store succes, vi havde på rallybanen i Tåstrup i går.... Vi fik 2 x IB ud af det, og hundene fik simpelthen så meget mad, som de aldrig havde fået på en enkelt eftermiddag. Da vi ankom kl. ca. 12.30, fandt vi hurtigt ud af ,at banen lå lige ved siden af en skydeklub og i og med, at Osseau bestemt ikke bryder sig om skud, var dagen jo dømt til at mislykkes.

Det lykkedes mig faktisk at lade være med at blive hidsig....betingelserne var jo ens for alle - og jeg meddelte næsten helt stille og roligt, da jeg afleverede bøgerne, at det altså ikke var sikkert, vi blev, og at vi helt sikkert ikke kom igen en anden gang!! De kunne da som minimum have skrevet det på deres hjemmeside, at risikoen var der - så havde folk kunnet træffe et valg inden tilmeldingen. Der var mange, der kørte hjem - og de var fair nok derinde og tilbød at give pengene retur, hvis man droppede at gå op, før man gik på banen.

Osseau tog det faktisk pænere end forventet. Ved første skudsalve var han ikke meget værd og nægtede at tage nogle guffer, men da det begyndte at regne med både flæskesteg og Frolic hver gang, der blev skudt gik det faktisk ok. Til sidst måtte vi gå tiggergang hos andre deltagere, da vi løb fuldstændig tør for lækkerier...
Hvis han var fortsat med den første reaktion, var vi naturligvis kørt hjem, men han begyndte faktisk at tage kontakt til os hver gang, det begyndte igen - med ca. ½ times mellemrum - andre hunde sad faktisk og rystede, før folk opgav og forlod pladsen...

Han synes dog, at jeg skulle være i nærheden, og der skete selvfølgelig det, at der kom en omgang, mens jeg var på banen med Django - og det gjorde ham desværre så utryg, at Amanda slet ikke fik ordentlig kontakt til ham, før de skulle på, og ved 3. skilt synes han så lige, at han skulle tisse....:-(( - ren overspringshandling... og dermed en IB!

Django var bare træls i al almindelighed, selvfølgelig totalt uden træning og da jeg tilmed trådte på ham under opvarmningen, gik han over ½ meter fra mig det meste af tiden - og det er jo sådan set forståeligt nok...
Ærespladsen klarede han heller ikke, der der med at sidde med ryggen til andre hunde, er ikke lige hans spidskompetence!

Nå, hyggeligt selskab, dejligt vejr og en vældig rar og effektiv dommer gjorde, at vi trods alt kørte hjem i godt humør! Vi tror på bedre held næste gang den 15. maj!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar