fredag den 30. juli 2010

Osseau er endelig ved at blive voksen :-)) - og lidt mere om Django

Efter Osseau fyldte 3 i maj måned, har der virkelig været en ændring at se i hans daglige adfærd, og i nat kom der så en meget tydeligt eksempel på, at han er ved at blive voksen og fornuftig!

I hans første 1½-2 år havde han perioder, hvor han vågnede om natten og skulle ud - en dårlig vane, der var ret irriterende og svær at slippe af med. Det er dog helt væk nu, men han er stadig helt klar til aktivitet, hvis han vågner om natten. Django har nemlig dårlig mave og peb i nat kl. 2.15, så jeg måtte op og lukke ham ud. Osseau spurtede med ud til døren, røg ud af den, konstaterede at det regnede temmelig meget - hvorefter han kiggede overrasket på mig og luntede ind i sin kurv igen :-)).

Django fik klaret, hvad han skulle. Foreløbig har han været i bad 3 gange, det er hårdt både at have ondt i maven og så skulle pines med at blive skyllet bagi! Han fejler ellers ikke noget, så mon ikke han bare fik alt for mange kiks og Frolic forleden aften på Hasselgaard....

I øvrigt virker det ikke som om, han har taget skade af episoden, så jeg satser på, at jeg slipper med skrækken, så vi ikke igen får en hund, der nærmest er bange for sin egen skygge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar