lørdag den 22. maj 2010

Feriehygge og larm i haven

Vi er så heldige at have ferie i dette dejlige vejr, der langt om længe er kommet. Vi benyttede lejligheden til at tage på et gourmetophold på Fakkelgaarden ved Kruså - det var superlækkert. Kulturelle var vi også, vi var en tur på Dybbøl Banke og studere lidt krigshistorie. Det er utroligt at bare en enkelt overnatning hjemmefra kan give fornemmelsen af at have holdt en meget lang ferie :-))
Og hundene - ja de opførte sig som om, vi havde været væk i mindst 14 dage. De klæbede til mig i flere timer, efter vi kom hjem og havde tydeligvis følt sig frygtelig forsømt, selv om Amanda hårdnakket påstod, at de ingen nød havde lidt.

I går fik haven en ordentlig omgang, og i går aftes var det jo for første gang vejr til at sidde ude og spise - selv om det med to sheltier ikke var specielt fredeligt! Vi bor lige ved siden af en skole og en idrætshal. Skolen fik nye pedeller sidste efterår (nogle meget aktive nogle af slagsen), og de fjernede det meste af de buske, små træer og krat, der ellers nærmest har lukket vores have. I går aftes var der så nogle gymnastikdrenge, der skulle på weekend, så der løb børn og kørte biler mv. i laaaang tid - og der var selvfølgelig også en del hundeluftere, med det resultat at hundene nærmest skiftedes til at starte med at gø - og når en sheltie gør, gør den anden også!!!

Det er ret sjovt (selv om det larmer forfærdeligt) at iagttage det spil, der foregår mellem hundene. Osseau gør af børnene, og starter Django ikke af sig selv, får han lige et skulderpuf, så han kan forstå, at han altså skal være med. Derimod står Osseau fredeligt og kigger på andre hunde, men opdager Django dem, starter han, og Osseau stemmer selvfølgelig i.

Hundene havde altså en meget hård og aktiv aften - og jeg tror nok, at vi er blevet enige om at sætte et lukket hegn om istedet for trådnettet, det vil naboerne nok også sætte pris på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar