onsdag den 30. december 2009

Man er vel nørd!

Jeg har længe syntes, at navnet Nørd-klubben til vores "generalprøve-afholdelser" er et lidt tåbeligt navn, men jeg må gi' mig - man skal altså være temmelig nørdet for at tilbringe 5 timer i et bidende koldt ridehus!
Ikke desto mindre: det har været en superhyggelig dag og jeg er - trods alt - godt tilfreds med mine "drenge". Osseau først: jeg havde i forvejen fravalgt feltet, apporten og stillingsskiftet, så det blev et kort program, der også gav et 0 i næseprøven, som han ikke samlede op. Det øvrige øvelser klarede han ok, han er ikke helt sig selv for tiden og jeg var tæt på at melde fra, men det var fint nok at deltage, og han havde en god oplevelse med både mennesker og hunde.

Django var meget "på" og gjorde det godt. Fri ved fod gav 7 - dommerne er altså hårde til general prøver :-)), jeg synes han var dygtig! Apporten, næseprøven og feltet gav 0 - de øvrige mellem 8 og 9½, så jeg var godt tilfreds. Ved apporten var han opmærksom, blev siddende, da jeg kastede, løb fint ud - kiggede på apporten og løb tilbage i plads!!! Hmmm.... da vi kom hjem stillede jeg tasken på gulvet og gav mig til at pakke ud. Da jeg stod i køkkenet, kom Django ind - han havde taget apporten i tasken og kom fint hen, satte sig i plads og lod mig tage apporten (plejer ellers at smide den) - måske syntes han at han skyldte lidt.....:-))

Den hårde dommer trak i springet for, at Django løfter højre forpote, da han er tilbage i plads - sådan sidder han altid, her på et billede fra 2007, så det er nok en indgroet vane efterhånden. Men så er der jo mere at arbejde med...2 kommentarer:

 1. Hej Anita,
  Det er skam også hårdt at være dommer :-) Jeg synes det er vigtigt, at bedømmelserne er så realistiske som muligt, og derfor må jeg ofte konsultere reglerne og foretage vurderinger. Der var adskillige hunde i dag, som synes havde tvivlsomme pladser som udgangsposition og som slutposition, og det trak jeg konsekvent for. Djangos løftede pote overvejede jeg lidt, er der ikke kommenteret på den tidligere?
  Mange hilsner
  Den hårde men forhåbentligt retfærdige dommer :-)

  SvarSlet
 2. klog hund - han fik forhåbentlig betaling for apporten, selv om det var med nogen forsinkelse:o)
  kh Annie

  SvarSlet