onsdag den 3. juni 2009

Så lykkedes det!


Mandag den 1. juni blev en god dag. Django og jeg fik en 1. præmie i Kvistgaard med 151 point!!!!


Alle øvelserne gik bare stort set perfekt, og vi fik superflotte karakterer og kommentarer med på vejen:

Tandvisning = 10 - smukt!

Lineføring = 10 - fint! (fantastisk i en øvelse jeg lige havde konstateret være helt elendig for tiden, men Amanda optog det meste af øvelsen, og det var en velfortjent karakter.)

Stå = 9,5 - æresrunde ved plads, ellers fint. (Django retter sig sev i pladsen - det skal vi have trænet væk)

Spring = 9,5 -lidt skæv plads, ellers fint

Stillingsskift = 8 - hunden lægger sig uden kommando (et spiltsekund før!)

Indkald = 10 - fint!

Næseprøve = 0 - hunden henter desværre den forkerte genstand (øv, øv han gjorde det bare så flot og kom selv næsten helt på plads)

Fællesdæk = 10

Helhedsindtryk = 9 - Dejligt opmærksomt samarbejde. Arbejdsivrig og oftest præcis hund. Et lidt forsigtigt førerarbejde.

Hans Ove kom med flere kommentarer:

I begyndelsen ville han hilse på Django, og jeg får sagt "han vil nok ikke hilse", hvorefter Hans Ove siger "Nej, det vil han jo nok ikke når du siger det" - hvorfor kan jeg ikke lære at holde min mund???

Da vi skal til at springe, opdager Django Mona og Bella (?) ca. 25 meter væk, og han sætter sig ikke, da jeg beder ham om det. Jeg bliver selvfølgelig også opmærksom på dem, bliver lidt nervøs og får beskeden "nu koncentrerer du dig om din hund" - tja, han havde selvfølgelig ret!

Og den bedste - ved præmieoverrækkelsen siger han "I er meget dygtige"....

Jeg må sige, at forholdende bare var optimale for os.
- Det var en varm dag, men vi var oppe tidligt, så varmen havde ingen betydning.
- Prøven foregik på asfalt uden interessante lugte.
- Der var ikke ret mange mennesker og de fleste var et godt stykke fra ringen.

Django var på fra han blev lukket ud af bilen, han var glad og tryg og hilste på alle, han kendte uden problemer, og det var altsammen bare perfekt.
Tak til Susanne og Camilla, der kom og heppede, og ikke mindst tak til Paul for mail og sms med opmuntringer før prøven - det hjalp!!!

Nu venter klubmesterskabet i RAF på søndag - så skal begge hundene være klubmestre i hhv. LPbegynder og LP1!!!

3 kommentarer:

 1. Endnu et STORT tillykke... som jeg også sagde i mandags, var det virkelig en smuk lineføring i leverede!! Fuldt fortjent!

  SvarSlet
 2. Også endnu et kæmpestort til lykke herfra!! Jeg er ked af at jeg ikke fik set jer, men jeg måtte jo prioritere Megans prøve :-)
  Jeg er meget glad for at mine opmuntringer hjalp! Jeg tror kun dine problemer er noget inde i dit hoved, for dine hunde er smadderdygtige - og tro mig, jeg véd hvad jeg taler om :-)))) Og nu har du set, at du kan gøre det, og så bliver det meget nemmere næste gang.
  Mange hilsner
  Paul

  SvarSlet
 3. TILYKKE ANITA!! hvor er det bare super duper.. altså at få første præmier selvom man har et nul er rigtig godt, det vidner om et generelt højt niveau! :) smukt

  SvarSlet