søndag den 31. maj 2009

Dagen før dagen

Så venter LP1 i Kvistgaard i morgen.
Nu kan jeg efterhånden programmet til fingerspidserne, og det giver selvfølgelig en vis tryghed. Jeg synes altså også, at alle øvelserne går rimeligt efterhånden, og jeg vil bare SÅ gerne have, at det går godt i morgen!

Vi var alle øvelserne igennem i går, og uden forstyrrelser er status således:
Tandvisning - er som det skal være.
Lineføring - bliver altså noget sjusket efterhånden, øv. Men sådan er det desværre ofte med øvelser, som jeg synes er i orden - jeg gør ikke nok ud af det i en periode, og så går det galt. Det er fokusområdet i den kommende uge.
Stå - er blevet god på de sidste 14 dage. Ro på og intet håndtegn har givet en hel anden øvelse - tak Charlotte! Stå er en øvelse, jeg har kæmpet med i flere år, og der mangler stadig lidt. I går satte Django sig, da jeg var på vej tilbage, men det er fint nok, hvis det er sådan i morgen.
Spring - nu har jeg jo ikke et rigtigt spring, men kun en bom. Det går væsentligt bedre, end det har gjort, men afslutningen bliver lidt rodet,, fordi Django stopper op og venter på mig, så jeg er ved at falde over ham!
Stillingsskift - lavede kun dæk-sit. Django vil meget gerne lægge sig hurtigt, så jeg belønner efter sit og satser på, at det går med hele øvelsen til prøven.
Indkald - skal bare være perfekt
Næseprøve - han vælger rigtigt 8 ud af 10 gange, men smider den stadig på vej ind.
Fællesdæk - det skal han også kunne. Han er desværre begyndt at gø til træningen, så jeg er startet forfra mht. afstand i håb om, at det hurtigt holder op igen.

Alt i alt - det skal bare lykkes!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar