tirsdag den 17. maj 2022

Færdighedsprøve 2

 En flot bestået prøve med 4,2 i gennemsnit! Det var, hvad Girah og jeg opnåede i Roskilde i lørdags den 14. maj....jubii, juhu hvor er jeg glad for det resultat.

Eller altså, ikke så meget for resultatet, men mere for Girahs måde at tackle det vanskelige miljø, der var. 

Han gik fuldstændig i banjo, da vi kom til Roskilde og han kom ud af bilen. Der var jo kæmpe udstilling og parkeringspladsen var fyldt med hunde, mange af dem gøende og en hel masse racer, han aldrig før har set. Han fløj nærmest henad stien, og til sidst måtte Amanda tage ham på armen, for at vi kunne komme ind ad indgangen på en fornuftig måde. Heldigvis var vi i god tid, og arealet med HTM-ringen lå supergodt i forhold til de øvrige aktiviteter, så der var masser af mulighed for at gå rundt, så Girah kunne vænne sig til området, det fungerede rigtig godt.

Det blæste virkelig meget, så vi satte os i læ på en bænk, tæt på Neel og Jette med Skippy. Girah og Skippy blev rigtig gode venner og brugte en del krudt på at hygge sig med hinanden - det var så fint.


Min træning op til dagen var lidt "so-so". Jeg havde fået lavet lidt for mange aftaler for lørdagen, så jeg var frem til programmet kom ret meget i tvivl om, jeg overhovedet ville kunne nå det, og det bar forberedelsen præg af. Amanda kom fredag eftermiddag, hvor hun måtte hjælpe mig med at fastsætte rækkefølgen på øvelserne, fravælge en og finde ud af, hvilke to jeg skulle kæde sammen - ret meget i sidste øjeblik!!!
Derfor var det også helt fantastisk at have Girah med i ringen og opleve, at han ikke var i tvivl om, hvad han skulle - han havde virkelig styr på det. Louise var eminent som dommer, jeg kørte øvelserne igennem i mit eget tempo for ikke at miste Girahs fokus, så jeg håbede bare at hun fulgte med - og det gjorde hun:-)))
Læring jeg tager med:
Jeg skal have et startsignal!! Det var svært for Girah i starten, tæt på blafrende telte mm, og han fattede ikke rigtigt, da jeg gik i gang med første øvelse - slalom, at han skulle lave noget, så han hoppede rundt.

Øvelsen med tre gange rundt om fører i hver retning lavede jeg om om fredagen, så jeg startede med venstre rundt om mig - dvs at Girah mente at den var færdig bagefter og løb ud til gufferne...tja, det skulle vi nok have øvet lidt mere:-)
  
Spin-øvelsen - altså ryg til fører - skal trænes noget mere, den blev superskæv, det må vi få rettet op på.

De tre øvelser trak ned, resten var superflot, og nu går vi så småt i gang med at træne op til FP 3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar