fredag den 15. april 2022

Rally - sådan går det

 Vi har gang i en hel masse rallytræning. Jeg har været så heldig at få en plads på et af Johannas hold, og herudover går jeg på hold i Hvalsø Hundevenner, hvor Annie er træner + jeg træner hos Camilla - Absolut Hund i Hvalsø. De to første hold er hhv tirsdag og onsdag, mens Camillas hold er spredt ud over forskellige lørdage. 

Jeg er superglad for alle tre steder, da det jo er noget forskelligt, jeg får med fra underviserne - så kan man putte det hele ned i en stor gryde, røre det sammen og tage det op, som man kan bruge😂😂. 

Jeg synes, at Girah er dygtig, men jeg har nok vænnet ham til lidt for mange guffer - eller måske kan jeg bare ikke finde ud af at lægge fornuftige planer for aftrapning af belønninger. Jeg ved det ikke, men han går superflot, når der er belønninger i farvandet, når der ikke er, er det helt hat og briller….. og ja, han er ung, men engang imellem får jeg det sådan lidt ‘tag-dig-nu-sammen-agtigt’! Heldigvis sagde Johanna noget vigtigt forleden, nemlig ‘lad nu være med at forcere noget’. Det var et rigtig godt tidspunkt den bemærkning faldt - det er det, jeg hele tiden har forsøgt at undgå, og nu var det lige ved at skride lidt for mig, så det virkelig godt at få den påmindelse!

Og rallyprøverne: Vi har nu været til 15 prøver, heraf har vi bestået de 9, senest med 85 point, som indtil nu er bedste resultat. Det er prøver for prøvernes skyld, træningen heri er SÅ værdifuld og der er meget at lære - også for mig. Den seneste prøve i Ølstykke var lige så svær for mig som for Girah, og jeg blev vildt distraheret af alt det der foregik udenfor banen, da vi var inde, så der er virkelig noget for mig at arbejde med! Det var også et kæmpe arrangement - 118 tilmeldte starter fordelt på tre ringe + tre ringe med LP, der var virkelig gang i den.Alle mine planer om DM-kvalifikation er droppet, men jeg har nu stadig ambitioner om at komme til Årets Hund. Det kræver i den grad noget mere stabilitet og væsentligt højere point, men det tror jeg også på nok skal komme - uanset hvad bliver vi i Begynderklassen længe endnu, da Girah på ingen måde behøver at opdage at man kan forlade ringen, når man ikke har snor på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar