lørdag den 16. januar 2021

Girah 15,5 uge

 Tiden går virkelig hurtigt, Girah vokser og vokser og vejer i torsdags 7,1 kg - han er nu næsten halvanden gang tungere end den dag, vi hentede ham! Det er lidt vildt, jeg vil meget gerne have en stor sheltie, men han behøver altså ikke fortsætte i det tempo:-). Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at prøve at udstille ham, bare for at prøve det, men det kræver nok at jeg kan nå det, mens han stadig er hvalp, så han ikke bliver helt bortdømt pga sin størrelse.

Girah er en utrolig nem hvalp. Han er 99 % renlig, og han kan holde sig længe nu - også om dagen. Om natten sover han fra 22.00-05.30 uden problemer, han elsker at sove i sit bur! Apropos bur havde vi købt et lille stofbur til at starte med. Det blev for småt for ham, men ‘heldigvis’ gik lynlåsen i stykker, så vi fik det byttet - til et str. xl i stedet, så nu passer det perfekt til, at han kan ligge helt udstrakt😊.

Han er også ret vild med alle de udfordringer, vi kan finde på. Forskellige former for aktiviteter - tom flaske med guffer, aktivitetsspil mm., træning af diverse øvelser mm, han kaster sig over det med stort engagement. Det er så fedt at se!

Forleden var han et helt nyt sted, hvor vi trænede. Han kommer ind på området med stor power og er helt uimponeret - og klar til at træne. Vi har enkelte øvelser, der sidder helt i skabet og en hel del ‘halve’ = øvelser der enten er godt på vej eller lige påbegyndt! Og ja, vi træner stort set dagligt - men det er totalt leg. Fx. elsker han, at jeg kaster apporten, han samler op, løber mod mig og belønnes med legetøj - det er en stor fest, og vi nyder det begge. Han er en hund, der har brug for aktivitet - nu er vi der, hvor vi går ture to gange dagligt og møder som regel en af kvarterets søde hunde. Jeg er grundlæggende af den opfattelse, at hunde ikke behøver at hilse på alt og alle, men jeg gider ikke, at han ikke kan omgå dem, han vil møde dagligt/ugentligt på en ordentlig måde, så de får lov at hilse! Naturligvis efter aftale med ejerne, selv om ikke alle de voksne hunde er imponerede over en lille vild hvalp - men så nøjes vi med et kort øjeblik, og det går så fint.

Det er SÅ dejligt at have hundehvalp:-)
1 kommentar: