onsdag den 29. juli 2020

Ferie, foto og masser af rally

Ferien er nu så småt ved at være overstået, og det har været en aktiv en af slagsen, hvor vi har nået både familiebesøg i Jylland, slotsophold på Fyn og en uge i sommerhus i Gilleleje. Kulturelle har vi også været med besøg på både Moesgaard Museum og på Kronborg. Vi var en tur forbi Faaborg Kirke for at se udstillingen af Jim Lyngvilds kontroversielle fotokunst - det var virkelig en spændende oplevelse! Der er ikke noget at sige til, at han deler vandene. Han har taget citater fra Biblen og lavet fotos ud fra dem - de indeholder fx. mobiltelefoner, lesbiske par, piercede brystvorter mv., så det er nok ikke så underligt, at menigsrådet har stemt for, at de skal fjernes 1. september.... jeg tænker nu, at jeg bliver nødt til at strikke noget undervisning sammen om dem til min 7. klasse:-)

Tilbage til hundelivet:
Paul tog initiativet til, at vi endnu en gang arrangerede en fotosession med Camilla (hundefoto.nu), så det blev en tidlig morgen ved Comwell i Køge. Det var nogle sjove og hyggelige timer, der blev brugt der, og Camilla fik taget nogle virkelig fantastiske billeder:-)
De sværeste modeller var helt klart den yngste og den ældste hund - Otto har endnu ikke helt styr på sin bliv-kommando, og Django har helt og aldeles glemt, hvad BLIV betyder:-))))
Max, Dumle og Osseau var til sammenligning totalt nemme at have med at gøre!!

Et par af de smukke billeder:
Flotte farver og et stritøre

Ups, Django kom lige til at flytte sig væk fra "fællessitten"

Så smuk!


Der bliver virkelig pres på rallyprøverne i den kommende tid. Osseau skal til seks rallyprøver alene i august måned, og jeg skal dømme nogle af klasserne til fire - der skal indhentes noget efter forårets aflysninger.
Den 12. juli var Osseau til to prøver på Bornholm. Det blev "close, but no cigar" 2x 94 point = ingen certer, men dog to anden pladser og dermed 2 x 12 point til Årets Hund, så den vej rundt er det fint nok - certerne skal nok komme.

Fællesbillede - de hunde, der var sværest at styre, måtte op på armen:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar