søndag den 3. juli 2016

Django er i bedring

Det går stille og roligt fremad med Django. I går nægtede han at gå i haven og besørge - i stedet for at gå ud af havedøren gik han demonstrativt ud i bryggerset, og det kunne vi jo ikke tolke anderledes end at han bad om at komme ud at gå tur, så det måtte vi jo gøre:-))))

Han har fået lidt mere kontrol over sin højre side, men han slæber både for- og bagpote hen ad jorden. Han har fået et lille sår på bagpoten, så vi har købt både sko, strømper og nogle andre kondomlignende beskyttere til poterne. Han kan jo ikke bare få en enkelt på, det får ham jo ikke til at gå mere lige, så vi bøvler lidt med at finde ud af, hvordan vi klarer det ..... vi holder ham naturligvis så vidt muligt på græsset, men der er altså både fortove og asfalt at gå på her hos os....

Han er glad og fræk, og Osseau er også helt, som han plejer over for ham. I sidste uge kunne vi mærke, at han var meget beskyttende over for ham, og han lagde sig tæt ind til ham hele tiden - det sker stadig, men ikke helt på samme måde.

I øvrigt er Django blevet temmelig døv. Det bliver mere og mere tydeligt, at han ikke registrerer biler i indkørslen eller lågen, der smækker mere, men det er da heldigvis til at leve med - lige nu er vi bare rigtig glade for, at han har det bedre:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar