tirsdag den 1. december 2015

Prøver i Sorø, Årets Hund, Maja Guldborg og tandrensning

Som overskriften viser, så har vi haft ret travlt den sidste uges tid.
I forrige weekend skulle Amanda og Osseau til rallyprøver i Sorø. Lørdag var der 2 x DM kvalifikationsprøver - Osseau var som sædvanlig turbohund, det gik superflot banen rundt, men desværre mistede 13 point + det løse i begge prøver - de pointtal kommer man altså ikke til DM af...

Prøve nr. 2 ses her

Søndag var der finale i Årets Hund, hvor de lå på 12. pladsen inden prøven. Prøven blev dømt af to dommere - en supergod måde at holde en finale:-), og det blev til et snit på 77 point. Heller ikke noget prangende resultat, der røg nok en 10'er på en umotiveret twist undervejs! De gik på banen helt uden opvarmning, da gangen var fyldt med fodbolddrenge, og Osseau var helt oppe at køre, så Amands mest brugte ord undervejs var vist "rooolig":-))
Skidt med det - de beholdt 12. pladsen, og det var såmænd fint nok.

Prøven er her

Mandag var vi så hos Maja Guldborg. Django skulle til afsluttende tjek, og Osseau til behandling for første gang på anbefaling fra vores dyrlæge. Maja var totalt "hænderne over hovedet - glad" mht Django, som hun virkelig synes, har rettet sig meget. Jeg fik stor ros (måske ikke helt fortjent, men det sagde jeg ikke) for det store arbejde, jeg har lagt i træningen. Jo, vi har gjort en del, men det seneste tid er det jo gået rigtig godt, og så sløser man jo altid lidt.... Han er helt klart blevet meget bedre og er nu en helt almindelig hund på gåturene. Dejligt at have en gammel hund i så fin form:-)

Osseau var det noget værre med. Da vi var på Core-træningskursus med Johanna og Charlotte Frigast kunne jeg godt mærke, at hans venstre side ikke var god, og det var også det, Maja fandt. Han er meget, meget spændt i hele venstre side, så nu laver vi også øvelser i massevis. Tre gange om dagen, duft på næsen og korte gåture i snor. Tidspunktet passer fint, han løber alligevel ikke løs mellem 15. november og 15. januar - jeg er totalt hysterisk med evt. fyrværkeri. Vi skal til tjek igen i morgen, så må vi se, hvor hurtigt han retter sig. Træne må han heller ikke, men det kommer han nu til lidt alligevel, for Paul og jeg har aftalt en del træning i juleferien, hvor vi så bare må tage den lidt med ro.

I den forløbne uge har begge hunde også fået renset tænder. Det foregår jo i fuld bedøvelse og var virkelig tiltrængt - jeg har trukket det alt for længe.... Begge klarede det rigtig fint. Django fik også fjernet en lille knude under det ene øjenlåg. Den var noget større end først antaget, så han blev syet med tre sting. Det har han nu klaret godt - øjet har tilsyneladende slet ikke generet ham.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar