tirsdag den 31. marts 2015

Endnu et besøg hos Maja Guldborg

I går var Django igen til undersøgelse og behandling hos Maja Guldborg. Hun konstaterede heldigvis, at det bestemt går den rigtige vej med ham, så vores træning hjælper altså - også selv om jeg jo må indrømme, at vi altså ikke altid når det hele.

En af de ting, vi skal, er at smøre en duft på siden af snuden af ham. Det lyder lidt mærkeligt, men det er noget med at aktivere den rigtige hjernehalvdel, og de første dage prøvede jeg mig lidt frem, da det jo ikke lige var hvad som helst, jeg havde lyst til at smøre på hans snude. Jeg fandt dog hurtigt frem til, at kokosolie er ideelt til formålet - hundene elsker det, det dufter faktisk dejligt, og samtidig skader det jo ikke huden på nogen måde. Påsmøringen følges altid af en lille smule olie til hver af hundene, det er ganske nemt at indføre faste ritualer, de står klar:-).

Næste del af planen er så, at vi skal til at intervaltræne, hvor han går ved siden af mig og kigger ligefrem - i starten 4 minutters gang og 1 minuts løb, i alt et kvarter....tja, der er bare lige den detalje, at jeg ikke løber....nå, så cykle da....nixen bixen, der kiggede hun godt nok noget, men sådan er det altså. Vi enedes om hurtig gang, det er også fint nok, men næste problem er så, at han ikke må kigge op på mig imens. Whaaat, jeg aner ikke, hvordan jeg skal få ham til at lade være - det med, at han nok skal holde op, når han ikke får noget for det, passer bare ikke! Han er i den grad hjernevasket, fra han var meget lille, og han kan holde fokus meget, meget længe, også selv om han bliver ignoreret, men jeg må jo prøve så godt, jeg kan....

Billede fra 2007 - ja, det er mig han kigger på
Fotograf: øhh, det har jeg glemt:-(

Næste kontrol er om en måned. Nu er de første regninger sendt til forsikringen, så håber jeg, at de vil give et tilskud. Journaler og det hele er sendt med,  og det plejer bestemt ikke være noget problem, at få dem til at refundere.

1 kommentar:

  1. lyder fuldstændig som samme genoptræning Tira var igennem - og det hjalp jo helt fantastisk.
    vi fik hele møllen dækket af vores forsikring i ALM. Brand. :o)

    SvarSlet