torsdag den 30. oktober 2014

TV 2 Frihuset

I mandags (den 27/10) handlede TV 2 Frihuset blandt andet om rally. Johanna havde inviteret sit mandags-formiddagshold, og dermed også Amanda og Dumle.


Begge billeder er tyvstjålet fra DKK's Facebook-side

Jeg var hjemme, da min ryg var gået i smadder, og heldigvis kom hun hjem for at hente nogle ting, inden hun kørte derop, og så røg Osseau også med - så slap jeg for at tænke på aktivering af den hyper-hund og kunne hygge mig med Django i stedet:-)

Programmet handlede om rally ca. 2 x 9 minutter. Johanna var supersej til at fortælle, og i baggrunden så man så de forskellige hunde, der var med. Dumle var med i første runde og Osseau i anden - desværre blev han slet ikke filmet, i mens han lavede sin meget flotte "bakke rundt om fører", hans absolutte yndlingsøvelse:-)))

Mine svigerforældre så med og var meget imponerede: "og Amanda var den eneste, der gik uden snor" - ja, ja, men hun havde stort set også guffer i hænderne hele tiden. Det var åbenbart en meget overvældende oplevelse med de "farlige" kameramænd, der løb rundt - de var ikke så populære hos flere af hundene!

Det var et par godt trætte hunde, Amanda havde med hjem, og hun og Dumle blev her et stykke tid.. Og i den forbindelse en sjov historie med tydeligt hundesprog. Django er jo ikke så tolerant i denne tid, og Dumle har ikke været her særlig meget, så han gik og brummede noget af ham. Da det havde varet lidt tid, gik Osseau resolut hen og lagde sig lige midt imellem dem - og så vendte Django rundt og gik hen på sin pude....det var da en tydelig "klap så i Django":-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar