mandag den 6. oktober 2014

Django, rally og festlig LP 3

Det er stadig lidt svært med ham Django, men nu er han endnu en gang blevet tjekket igennem hos dyrlægen, og der skulle altså ikke være noget specielt i vejen med ham. Hun var lidt obs på urinvejsinfektion, men der var ikke noget. Morfinen er pillet fra igen og så 'ser vi tiden an'.....

Jeg har glemt at skrive om Årets hund i rally - nok fordi det blev lidt at en skuffelse. Sidste prøve var i Hillerød, men da Amanda og Osseau kun blev nr. 6-7 stykker, fik hun lige præcis ikke den ene point, hun havde brug for for at blive nr. 5, øv øv og øv, men de må prøve igen til næste år😳.

Denne weekend har været travl. Lørdag dømte jeg i Collieklubben - en superhyggelig dag, hvor der især var mange - dygtige- begynderhunde. Derefter videre til Daniels 25 års fødselsdag og efter 5 timers søvn gik turen til Ølstykke. Amanda skulle op med Dumle i både LP og rally, og Osseau og jeg i LP 3. Amanda fik klaret LP 1 på en lidt rodet måde. Selvkontrol er ikke Dumles stærke side, så det blev til en del rodede afslutninger, og næseprøven er stadig ikke på plads, så den missede de og endte med en 3. præmie - det var såmænd ok, for Dumle bliver altså vildt påvirket af, at Amanda ikke helt har styr på nerverne, og derfor er meget anderledes end når de går rally. Øvelserne væk fra Amanda er også svære for ham, men han klarede på stå og dæk i fineste stil!

Rally taler vi ikke om - ekspertklassen er stadig for svær for ham!

Langt op ad dagen blev det så Osseaus og min tur, og det blev en rigtig, rigtig god prøve. Vi havde klaret fællesøvelserne til ug fra morgenstunden, så det var fint. Fri ved fod fik vi kun 7 for - han var så fræk og gik alt for tæt og hapsede efter mit ben, øv for det.....
Stillingsskiftet har vi jo bøvlet vildt med, men han to de første 4 skiftet flot. De sidste to han også, men han rykkede frem, så vi mistede dem - 6 for den, men total glæde alligevel.

Endnu en achilleshæl - dirigeret apport. Kriteriet var at han skulle forlade keglen, og det gjorde han, men løb forkert. Jeg stoppede ham med " Osseau-stop", og så det et nul pga for mange kommandoer. Igen var jeg vildt glad for det var altså en flot øvelse:-)).
Springapport ok og positioner under gang til 10!! Så vildt.
Førerfejl i indkaldet gav 0 - skidt med det. En rodet fremsendinger til 8 og glimrende næseprøve også til 8.

Osseau var totalt fokuseret hele vejen igennem, jeg var en meget dygtig(:-)), glad og rosende fører, og vi havde i det hele taget en total fest hele vejen igennem - det var lige som det skulle være, også selv om det "kun" blev til en 3. præmie.

Foto: Johanna Allanach

Ingen kommentarer:

Send en kommentar