søndag den 3. august 2014

LP- prøver i Bernerklubben

I går var Osseau og jeg igen, igen til LP 3 og fik igen, igen en 3. præmie!
Men sikke en prøve: Osseau var simpelthen så meget på, og vi fik rigtig pæne point i alle øvelser og så de 'sædvanlige' 0'er - i stillingsskiftet og apporteringen.....
Alligevel var jeg godt tilfreds - vores fri ved fod var tæt på det perfekte, en ekstra kommando i starten (to skridt bakke, omkring vending, to skridt frem fulgt af langsom gang var ikke lige det nemmeste) og en lille skæv plads kostede 1,5 point, så vi fik 8,5. Han fulgte mig helt tæt, også i omkring vendingerne, som vi har arbejdet en del med, det var en totalt fed fornemmelse:-))

I stillingsskiftet tog han de første to skifte flot, derefter blev han lidt usikker på et blafrende telt, jeg blev febrilsk, og så gik det i kage, og det gik med til apporteringen.... Derefter kørte det ret godt, og han sluttede med det flotteste søg i næseprøven. Marianne var helt begejstret - Osseaus attitude på banen var helt anderledes, det var topvarmt, men han var virkelig sej og vi fik 9 i helhed - så dejligt:-))).

Amanda og Dumle var for 3.gang oppe i LP 1. Det blev til en fin 2. præmie, stor forbedring og denne gang uden 0'er. Dumle tog for første gang den rigtige næsepind, så det var stort! Det er ikke lige hans spidskompetence at forholde sig i ro, men små fif i både stå'en og dækken virkede perfekt. Dog kan han endnu ikke sidde stille i starten og slutningen af øvelserne, og det koster altså en del point - det skal hun virkelig arbejde med inden næste prøve. Men flot var det, og 9 i lineføring var super:-))

Det var en dejlig dag - superdejligt selskab som sædvanligt, det er altså bare hyggeligt at være til prøve!!

Og Django - tja, det går egentlig fint. Stingene blev fjernet allerede torsdag, så det var en stor lettelse, og det ser rigtig fint ud. Han opfører sig dog ikke helt som han plejer, så jeg er lidt bekymret, men nu må jeg lige obs'e ham i løbet af dagen. Han ser slukøret ud, og her til morgen ville han først ikke med på gåturen....han gik dog med, men hurtigt gik det altså ikke. Jeg tænker, at han måske har lidt ondt i maven - han er konstant sulten og slugte nok sin mad alt for hurtigt. Selv om han godt må tage lidt på, er det nok ikke tidspunktet at sætte ham op i mængde.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar