søndag den 19. januar 2014

Klikkerinstruktør

I går blev den praktiske eksamen som klikkerinstruktør overstået - og heldigvis med et bestået resultat. Jeg er - og det kan jeg sikkert blive ved med længe - lidt ærgerlig over prøven, vi er nok bare ikke ret gode til at køre 100% gennem et helt program. Havde vi været oppe omkring nytår var det nok gået bedre, en af øvelserne gik helt i smadder for ganske nylig, fordi jeg prøvede at rette op på noget frustrationspiveri - det skulle jeg ikke have gjort....., der ryger rigtig mange point, når en hel øvelse kikser, men bestået er bestået, og jeg må trøste mig med, at jeg klarede den skriftlige eksamen med topkarakter:-))

Nå, men nu kan jeg føje titlen til mit hunde-cv, og det er fint. Det seneste år har været præget af nye uddannelser, rallydommer- og instruktøruddannelsen startede næsten samtidig, og det har fyldt meget - nu må jeg hellere koncentrere mig noget om min lettere kaotiske arbejdssituation! Jeg er godt nok voldsomt fristet af et kommende Canis-kursus, men er endnu ikke helt overvist (og det er Henrik bestemt heller ikke) om, at jeg har 15.000 kr til det ..... så mens jeg tænker, kommer jobbet helt i fokus!
Vi har en skoledirektør, som ikke mener, at vi har ret til et liv med fritidsaktiviteter, der er konstant obligatoriske møder og kurser i sene eftermiddags- og aftentimer, som der indkaldes til med meget kort varsel - og jeg VIL være med til at præge mit arbejdsliv i de kommende år (den smule jeg har mulighed for i hvert fald).

Vi har endnu ikke fået nogle oplysninger om, hvad kommunen vil forlange mht. tilstedeværelsespligt, men jeg håber egentlig lidt på, at alt vores arbejde skal foregå på skolen - så har jeg da i det mindste fri både aftener og weekender !!!! Jeg er godt nok spændt på, hvordan det kommer til at hænge sammen, men foreløbig er jeg da - nogenlunde - positivt stemt!

Hundemæssigt går vi nu videre med LP 3 øvelserne og satser igen på prøver efter sommeren. Jeg er også ganske fristet til at kaste mig over de nye færdighedsprøver, det kunne være sjovt at give det en chance, men nu ser jeg lige tiden an. Rally kommer til at fylde meget den kommende tid, både Osseau og Dumle er tilmeldt en del prøver + jeg skal dømme nogle stykker, så det får lige første prioritet rent prøvemæssigt:-).

1 kommentar:

  1. STORT TILLYKKE med bestået Klikkerinstruktøreksamen

    SvarSlet