søndag den 19. september 2010

En god dag i Albertslund

Her midt mellem digtanalyser, romanlæsning og retning af danske stile skal der også lige være tid til at skrive lidt om dagens oplevelser.

Vi har været til rally i Albertslund. Jeg fik heldigvis læst PM'et ordentligt i går, hvor det jo tydeligt fremgik, at rækkefølgen var bagvendt med indskrivning af Champion og Ekspertklasse kl. 8.30, herefter øvede og begyndere til sidst. Egentlig var det lidt ligemeget, da vi jo skulle deltage i både begynder- og ekspertklasse, men alligevel godt for "min mentale forberedelse".

Django skulle debutere i ekspertklassen. Mit succeskriterie var 80 point - ikke noget, der kan bruges til noget, da man jo skal have over 95 point 3 gange for at blive champion - men da bakkeøvelsen stadig er ny for os, og jeg aldrig har gået en ekspertbane, hvor jeg har lavet øvelsen, havde jeg ikke de store forventninger.
Resultatet blev 70 point. Vi missede bakkeøvelsen, og Django var meget påvirket i begyndelsen af, at dommeren gik så tæt bagved os, så han var ved at flygte ud til Amanda. Men der var rigtig mange gode elementer: 2/3 af banen gik han fint, han ignorerede fristelserne i 8-tallet, han lavede en rigtig pæn "sid foran 1-2-3 skridt baglæns" og ikke mindst: han klarede ærespladsen til UG - vores sværeste med dæk ved siden af fører, så alt i alt er jeg fint tilfreds med prøven.

Så blev det Amanda og Osseaus tur, og de gjorde det bare så flot. Vi var begge lidt bekymrede for, om han ville lade sig påvirke af dommeren, men det var meget, meget lidt. Han lavede alle øvelserne supergodt, og jeg kom til at kigge efter, hvor meget Johanna noterede - hun brugte slet ikke kuglepennen, efter jeg begyndte at kigge!! Tværtimod gik hun og smilede stort bag Amanda. 97 point, 2. vinder og Rallybegyndermester - det var rigtig dejligt :-))))

De skal op i øvet klasse både den 3/10 i Fensmark og den 10/10 i Ølstykke (hvor Django og jeg skal op i LP2), så bliver det spændende, om Osseau reagerer på ikke at have snor på - øvelserne kan de i hvert fald sagtens!!!!

1 kommentar:

  1. Det var en fornøjelse at se Amanda og Osseau. Jeg stod med de kritiske trænerbriller på, og kommenterede nogle detaljer, men ingen tvivl om at det var velfortjente 97 points og stort til lykke igen herfra!!!

    SvarSlet