lørdag den 28. august 2010

Superdejlig dag på Gisselfeld

Vi var - selvfølgelig - med til at repræsentere Nørdklubben ved Country Days på Gisselfeld, hvor vi skulle demonstrere LP. Jeg skulle egentlig have haft Osseau med for at vise LP 1 øvelser, men Amanda fik mulighed for at deltage i både agility og rally med ham i agiltyklubben, så Django kom med i stedet og måtte jo så indtage pladsen i LP 1.

Dagen bød på i alt 4 opvisninger, hvor vi skulle være med ved de 2 sidste, men da Camillas Nova ret hurtigt blev træt, hoppede vi med kl. 12.30 også og viste LP 2. Det har bare været en super dag - fantastisk vejr, hyggeligt selskab, desværre ikke så mange tilskuere, men en dejlig, dejlig hund, der bare er SÅ meget "på", når han skal være det!

Formiddagen brugte han ganske vist mest med næsen i retning af - og helst henne ved - Maddie og Kellie, som han elsker højt, men lige så snart han fik den blå line (vores specielle trænings-/konkurrencesnor) på, var han klar til at arbejde, og det gjorde han rigtig fint. Vi har vist et problem omkring stillingsskiftet, hvor jeg har arbejdet hårdt med en flot foldedæk i dæk/stå, så nu er han dels blevet temmelig "robot-agtig" ved det skifte, og så kan han åbenbart heller ikke forstå "sit"-kommandoen længere, når han ligger ned...? Ellers lavede han bare alle øvelser pænt, og han havde slet ikke nogen problemer med at lave LP 1 øvelser - så det må jo være tegn på, at han ikke rigtig tager øvelser for givet, men afventer "hvad det nu er, mor vil have".

De to efterfølgende opvisninger var hhv. kl. 14.30 og 16.30, så vi var lidt rundt og kigge - blandt andet på agility, da der var officiel konkurrence heri. Det var ret sejt at se de meget dygtige deltagere - hold da op hvor er de hurtige!

Django er jo ikke den, der ligger sig ned og slapper af, når vi er afsted - selv i pauserne tilbyder han alverdens ting og sager. Det var for varmt til, at jeg kunne lade ham være i bilen, så han var nødt til at blive hos mig, men det gjorde absolut ingen forskel, også kl. 16.30 var han helt tændt og klar - det er helt fantastisk, at han kan holde fokus på den måde :-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar