tirsdag den 9. februar 2021

Afslutning med hvalpene

 I søndags havde Johanna arrangeret en afsluttende bytur i Ringsted med hvalpene på Foundation 1. Vi var tre deltagere på en times gå- og miljøtræningstur, og det var en skøn og lidt kølig tur. Girah havde dækken på for første gang - han er nu i størrelse dværgsnauzer, et dækken vi fik af Louise. Det passer perfekt, men bliver nok snart for kort til hans lange ryg. Djangos Back on Track str. 46 kan han stadig svømme i, så så lang er han trods alt ikke endnu:-)

P.g.a kulden var vi i aktivitet hele tiden, så hvalpene ikke blev kolde. Først på en dejlig legeplads med indkald i labyrint, godbidssøg på en klatrevæg og lidt gang op og ned af trappetin på et legestativ - det var, hvad Girah og jeg nåede i den tid, vi var der. 

Derefter gik vi op i Tinggade, hvor Johanna lavede larm i en rungende indgang/tunnel, mens vi lavede små øvelser. Så videre op ad gaden, hvor hvalpene skulle igennem et rundt cykelstativ-agtig ting. Det var Girah ikke meget for - vi har før konstateret, at han ikke er meget for lidt tætte områder, hvor han føler sig presset, og dette var lige op ad en parkeret bil, så det var ikke en øvelse for ham! Vi gik over på den anden side af vejen, hvor der var en bænk med mærkelige riller - det klarede han i fin stil. I Tinggade er der også en mur, der er perfekt til godbidssøg/nosework, den sprang vi dog over i denne omgang, da vinden var ret vild lige der, men den tænker jeg, at vi skal tilbage til på et tidspunkt.

Vi gik op til Torvet - Yeah, det kan bruges til hundetræning:-))) Til de uindviede kan jeg fortælle, at Torvet i Ringsted er et meget omdiskuteret sted - der er brugt rigtig mange skatte-millioner på at lave det om indtil flere gange i løbet af de seneste år!!! Her lavede vi indkald under en bro - se billeder - hvad man dog ikke gør for de hunde:-)Girah tog det i stiv arm. Han var ikke så vild med at gå med Johanna, men da han først kom ned, var det fint, og han kom igennem til mig.

Efter det var timen gået, og det var tid til næste hold, så vi gik tilbage til bilerne, og det var en meget træt hundehvalp, jeg havde med hjem - der var fred og ro det meste af eftermiddagen....

Tak for træning, Johanna. Jeg håber snart, at det er slut med det lave forsamlingsforbud, så vi kan komme i gang igen med mere Foundation!

På lørdag starter vi hos Helle Palm i Dianalund, det glæder jeg mig til at se, hvad er for noget. Og ups, så kom jeg til at melde til en Online Sandkasse HTM-konkurrence. Musik, program, Facebook live osv. har jeg overhovedet ikke styr på, men det får jeg forhåbentlig inden den 26. februar:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar