torsdag den 18. juli 2019

Mange spekulationer

Vi har i den seneste tid haft nogle seriøse problemer med Django. Han har jo i flere længere perioder fået gigtmedicinen Onsior, men ikke når vejret har været godt og lunt. Det kan jo være hård kost for maven, og det er derfor godt med pauser ind i mellem.
I peroden op til rallyprøven den 30.6 fik han naturligvis ingenting, men det var bestemt ikke godt for ham, så vi startede op straks igen efter prøven.

Ganske dramatisk begyndte han ved flere lejligheder at overfalde Osseau:-( - især når der var mad involveret, men også nogle gange fuldstændig uden grund. Amanda sagde en dag, at det var, som om han bare lå og ventede på, at Osseau gjorde noget forkert, så han kunne gå på ham!
I sidste uge ringede jeg så til dyrlægen og forelagde hende tre muligheder:
- At Django havde meget ondt et eller andet sted
- At Osseau fejlede et eller andet, så Django mente at han "skulle have magten"
- At Django er ved at blive dement, så han har glemt, hvordan man overholder de sædvanlige sociale spilleregler.

Dyrlægen var meget enig og ville gerne tjekke dem, men som hun sagde, er demens jo en udelukkelsesdiagnose, som kan være svær at stille. Efter samtalen tog jeg en dyb indånding og valgte at give han en Tradolan-pille, som jeg havde liggende, fra han var halt efter påske. Samtidig bestilte jeg nogle CBD-dråber, som jeg fik efter et par dage - og jubii, juhu, den kombi har hjulpet gevaldigt, og der har kun været lidt brummeri i madsituationer siden, de har oven i købet leget, ligget tæt sammen mv.- nøjagtigt som tidligere, så det er virkelig dejligt!!!!

I går talte jeg med dyrlægen igen, da jeg gerne lige vil have hende med på sidelinjen, og hun var helt enig i, at det foreløbig er en god løsning.

Jeg ved udmærket godt, at Django ikke holder evigt, og Amanda og jeg var helt enige om, at det måtte være slut, for det var slet, slet ikke en rimelig adfærd overfor Osseau, men desværre kræver sådan en beslutning enighed fra alle parter i huset - og den var der ikke:-((

Nu er det heldigvis tilsyneladende klaret for denne gang, men jeg ønsker bestemt ikke at holde liv i en hund, der ikke har det godt, uanset hvor uundværlighed han er for os.

Nu ser vi igen en dejlig glad hund, der er den sædvanlige frække ballademager, og når han har det sådan er det helt okay, men jeg bruger virkelig meget energi på at observere hans adfærd hele tiden - det er SÅ svært at vide hvornår det er det rette tidspunkt .....

Tæt sammen:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar