søndag den 25. februar 2018

Vinterferien med masser af hundeaktivitet

Det skønne ved ferie er altså først og fremmest, at jeg har tid til at træne hund(e).

Julegaven - billetter til Chess - der blev indløst lørdag den 17. februar var også en slags hundetræning, da min HTM 3 musik kommer derfra, og jeg har egentlig slet ikke styr på historien og skulle derfor bruge også bruge musicalen som inspiration til mit program. Totalt fed oplevelse, også selv om både den kvindelige hovedrolle og hendes dubleant var influenzaramt. Deres afløser gjorde det fantastisk, selv om hun måtte have manuskriptet med på scenen.

Osseau var jo - næsten altså - en stjerne i Sverige søndag, og mandag havde jeg en aftale med Maja Guldborg med ham. Amanda har det seneste stykke tid påtalt at han gik på to spor, og en dag, hvor der lå sne, bemærkede jeg at han slæbte en smule på højre bagben.
Maja kunne da også konstatere, at han var låst i ryggen, men ellers synes hun bestemt, at han holder sig supergodt, hans alder taget i betragtning. Han bevæger sig let og som en meget yngre hund:-)))
Det var virkelig skønt at høre fra hende!!!!

Tirsdag var Django til Nosework. Han imponerer mig gang på gang, han elsker det, brokker sig, hvis jeg synes, at  en kort pause er nødvendig, og han bliver bare bedre og bedre. Køretøjssøg er dog virkelig svært for ham, han kan ikke forstå, at det ikke altid er i hjulene, han skal finde kilden, så det må vi lige have lidt fokus på. Det er altså også det, der er trænet mindst, så det er ikke så underligt.
Udendørssøgene klarede han virkelig flot, og jeg er begyndt at få mere og mere tillid til ham, selv om jeg ikke ved, hvor kilden er.
Onsdag trænede Osseau og jeg lidt herhjemme, primært front- og bagvedpositioner.

Torsdag mødtes Paul og jeg i hallen i Viby. Super træning hvor Paul benhårdt fik strammet op på min forvirrede og egentlig ret stressende start på programmet.
Den blev også trænet grundigt i dag - jeg synes det er megasvært,, men det mener Paul, at det skal være:-)) Det med historien synes jeg stadig ikke, at jeg har styr på, men det må komme, når det kommer......

Alle løbesekvenserne fungerer virkelig godt, han følger mig helt perfekt i alle temposkiftene, og jeg stoler på, at han er, hvor han skal være. Vores debut nærmer sig, og selvom det jo mest er for min egen lærings skyld og uden de store ambitioner, er det ret angstprovokerende at skulle stille op i HTM 3......der skal virkelig trænes intensivt den næste måned, så det bliver en god oplevelse for Osseau !!!!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar