søndag den 16. oktober 2016

Dejlig tur til Samsø

Amanda og jeg var som så mange andre på Samsø i weekenden. Det blev en hurtig tur fra fredag aften til lørdag aften, så det var meget begrænset, hvad vi fik set af Samsø bortset fra turen til og fra færgen. Fokus var i hallen, hvor jeg skulle dømme den ene rallyprøve og derefter til konkurrence i både htm og freestyle - et lidt presset program, hvilket jeg ikke er så god til, men det gik da.

Amanda skulle op med Osseau i Connis ring. Det ligger også et vist pres på hende, da Osseau er rigtig, rigtig dårlig til at abstrahere fra, at jeg er i ringen ved siden af. Johanna fik nærmest 'taget hende på fersk gerning', da hun tydeligt kunne se, hvad der er årsagen til, at han kører op, som han gør til prøver - der er et stykke arbejde at gøre for Amanda😀.

Dumle var også med, og det klarede han ganske godt. De endte på 72 point - Osseaus point kan jeg ikke huske....

Da prøverne var slut havde jeg en halv times tid til at overtage den meget forsømte Osseau (det mente han i hvert fald selv!) klæde om til htm mv. Opvarmning var der ikke så meget mulighed for - Osseau var af en eller anden grund bange for gulvet ved cafeteriet, og også halgulvet ved en trappe kunne jeg ikke få ham forbi, så han måtte bæres noget af vejen - det ligner ham ikke, men jeg opgav at finde ud af, hvorfor han reagerede sådan. Så snart vi kom ind i opvarmningsområdet på tæppet, var han imidlertid klar, og han klarede især den første del af programmet til ug. Til sidst gik det lidt i smadder, da jeg mistede balancen, og han slog fra, men vi fik faktisk to Q-point med os derfra:-).
Jeg rystede helt vildt, da jeg kom ud af ringen og havde ikke rigtig nogen fornemmelse af, hvordan det var gået. Jeg var lidt trist over, at der ikke var tid til at skrive dommerkommentarer, for det er altså kommentarerne og ikke pointene, man lærer af. Heldigvis fik jeg en rigtig dejlig tilbagemelding fra Sonja på færgen - supersødt af hende:-)

Nå, endnu en omklædning til vores Spirit-nummer. Det var vores officielle debut i freestyle, og det er så nu, jeg kan tilstå skriftligt, at nummeret nok er 90 procent mentaltrænet og kun 10 procent fysisk trænet, og at jeg ikke har haft kostumet på siden august til campen i Hangaren (især støvlerne! Jeg er jo vant til at træne i bare tæer eller sokker, så det var lidt af en udfordring).

Jeg er faktisk ret stolt af vores præstation. Også her savner jeg dommerkommentarerne, men heldigvis filmede Amanda, og det er tydeligt, at Osseau gjorde stort set alt det, han skulle - kun bakke rundt om til sidst kiksede helt. Tredje prøve på samme dag, tja så er han nede i et tempo, hvor han performer fantastisk - den tossede vilde hund på næsten 9½ år....
Vi fik et Q point i vores første prøve, skønt:-)))

Der var lotteri med masser af præmier. Jeg fik en del med hjem, blandt andet en lækker kasse med grøntsager, som jeg glæder mig meget til at smage på. Det gav et vist logistikproblem ved pakning af bilen, til sidst var der ikke plads til vognen, som så kom i Pauls bil - hvilket efterfølgende gav ham et problem, da han vandt en kæmpesæk foder, men det klarede han også:-)))

Lækker kasse grønt:-)


En dejlig, dejlig tur - vi kommer gerne igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar