søndag den 23. august 2015

LP-, HTM- og rallyprøver

Jeg starter lige med det dårlige først:
Den 9. august var Osseau og jeg til LP-prøve i Jersie arrangeret af SHS. Dagen efter skrev jeg en noget muggen blog, som dog kun ligger som kladde - den vil jeg spare jer for:-)). Prøven gik jævnt dårligt over hele linjen, Osseau var totalt presset i alle øvelser, og da vi nåede til næseprøven blev det for meget for ham  - han tissede på banen, og vi blev disket:-((
På billederne ses stillingsskiftet, og alle, der kender Osseau, ved jo, at han er max presset, når folk står så tæt på. Ja, det skal trænes, men hvem har lige tre mand at stille op, når der trænes - tja, ikke jeg i hvert fald:-). Det var samme opstilling han skulle løbe ud mod i næseprøven, det sagde han nej tak til - måske er det bare mig, men jeg synes, at det nærmer sig Elite-sværhedsgrad.....Vores videre deltagelse i LP hænger i en tynd tråd nu. Vi er tilmeldt en af dagene i Hillerød i september, der vil jeg overveje betingelserne, og tage stilling til på dagen, hvorvidt vi går op.

Nok om det og til noget meget bedre:-)
I onsdags var vi til afsluttende prøver på det HTM-hold, vi har gået på hen over sommeren, og tju hej, hvor det gik!
Først havde vi en runde med åben bedømmelse, hvor vi fik gode råd af dommerne, og derefter en 'rigtig' konkurrence med Jette Porter og Sonja Johannesen som dommere. De grundige kommentarer og pointene fra dommerne kommer her:

Udførelse:
Jette: Meget flot udførelse. Rigtig godt samarbejde og fokus fra start til slutning!
Point = 9
Sonja: Meget yndefuld fører:-) . Godt samarbejde - han bliver kortvarigt uopmærksom et par gange, men du fanger ham med det samme. Flotte positioner.
Point = 8,3

Sværhedsgrad/Indhold:
Jette: Fin og passende
Point = 8
Sonja: Flot start og slutpose. God udnyttelse af ringen. Flotte skift, godt flow. Fin sværhedsgrad for klassen og jeg føler, at det er varieret at se på, selvom der ikke er så mange positioner.
Point = 8,5

Fortolkning:
Jette: Fint flow i programmet, fordi du havde velfungerende links mellem øvelserne. Brug af håndsignaler/kropsignaler med omtanke. Kunne have haft lidt flere temposkift. Fin udnyttelse af ringen.
Point = 9
Sonja: Smukt udtryk og dejlig stemning. Kunne måske ønske et enkelt temposkift:-)
Point = 8

Det endte med 25,4 point samlet og en sejr - totalt happy:-)))))

Og så til rally:
I går var jeg på Tåsinge og dømme rally for IF-klubben, der holder deres årlige træf i denne weekend. Kæmpe arrangement med 160 mennesker og 160 hunde i alt, det er virkelig imponerede!
Prøven var uofficiel, men gjaldt jo klubbens interne mesterskab , og der var også en sandkasse-klasse og en juniorsandkasse-klasse. Jeg tror, der var omkring 30 deltagere i alt, flest i begynderklassen med flere, der nok er på vej ud til de officielle prøver. Det var en fornøjelig dag i skønt vejr - masser af dygtige ekvipager og hyggeligt med juniorklassen, hvor blandt andre 6-årige Adrian og 14,5 år gammel Iffer kæmpede flot:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar