tirsdag den 9. juni 2015

Færdighedsprøve 1 og HTM-debut

Det med at opdatere blog er ikke lige det, jeg er hurtigst til pt, men til gengæld har jeg så haft nogle dage til at komme mig over i fredags, som desværre ikke blev helt som planlagt.

Vel ankommet til Undinehallen i god tid var det tydeligt, at Osseau var totalt forvirret over, hvad der skulle foregå - man kunne nærmest se spørgsmåltegnene i hovedet på ham - nogle af de kendte mennesker, men et mærkeligt sted, flere nye hunde og ikke mindst: en vældig masse børn. Det med børnene tog han nu ganske roligt og i og for sig også omgivelserne, men stresset var han.

Jeg var en anelse bekymret for, om jeg havde taget for let på Færdighedsprøven, men det gik ganske fint alt sammen, og vi fik et samlet gennemsnit på 4,5 (max er 5,0), så jeg var ganske godt tilfreds.

Tiden før HTM'en startede føltes lang, og det var svært at time, hvor meget Osseau skulle ind og ud af bilen, varmes op mm. Jeg var ret nervøs og meget glad for, at Amanda var med som assistent, så hun kunne holde styr på, hvor jeg fx. lagde mine bilnøgler mv. Vores tid i "opvarmningsboksen" blev lidt rodet, jeg skulle nok have haft en mere præcis plan for, hvad og hvordan jeg skulle lave - tiden var meget længere end forventet, og jeg havde for meget fokus på dommerne.....

Lørdag skulle jeg forklare Annie og Christina, hvad der skete, og ja: Osseau lavede "en Osseau", og så var de helt med på, hvad jeg mente.....den har de set adskillige gange på rallybanerne!

Og så tænker jeg: når man flasher sine sejre, kan man vel også flashe sine nederlag - så se her, hvis du har lyst! Min inkarnerede single-veninde så det forleden, hun morede sig mægtigt og konstaterede, at havde Osseau været en mand, havde hun langet ham én!!!!

Nå, det bedste er nu, at jeg ikke længere ser det som en nederlag:-). Jeg fik masser af ros for at være vedholdende hele vejen igennem, og det kan godt være, at vi ikke bestod, men der manglede faktisk kun 1,5 point, og jeg er glad for, at dommerne kunne se potentialet i programmet - det er fair nok at dumpe på udførelse, når der kun blev vist det halve! Starten og slutningen var i hvert fald flot:-))).
Jeg har også fået kommentarer om tempoet, og tja - hvis det havde været hurtigere havde det nok ikke hjulpet på Osseau, det ville bare have betydet, at jeg var nået ned i den anden ende af hallen, mens han stadig stod og stenede.....

Det var en lærerig debut!! Det var et super arrangement, totalt effektiv gennemførsel uden spildtid, flotte præmier og god stemning. Jeg har bestemt mod på mere, der er bare længe til 26.9, men meldes til skal vi da.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar