onsdag den 18. februar 2015

Mon det nogensinde lykkes?

Dommerseddel fra LP 3 i Sorø

I weekenden var vi - som rigtig mange andre - til prøver i Sorø Hallen. Lørdag både rally og LP og søndag kun rally.
Som det ses på billedet, var LP-prøven en blandet oplevelse. Jeg var virkelig opsat på, at alle øvelser skulle lykkes, men Osseau valgte - for første gang ever i LP 3 - at gå med mig i både sit og dæk. Så var linjen ligesom lagt, og 1. præmien fløjet langt væk, men som jeg sagde til Knud Djernes, før vi skulle i ringen til resten af øvelserne, så havde vi jo fået de to nuller, vi plejer at få og måtte derfor sørge for at få point i resten.....
Det lykkedes også, Osseau gik noget af det bedste, han kunne. Fri ved fod'en må jeg tage på mig - selv om vi var nr. 2, der skulle ind, havde jeg altså ikke rystet skuffelsen af mig, selv om jeg virkelig forsøgte. Jeg var totalt ked af det og nok også ret opgivende, og dermed en rigtig, rigtig dårlig hundefører. Det forsvandt heldigvis efter stillingsskiftet, hvor Erhard lavede rod i vendingen af trekanten, så jeg kom til at grine af den almindelige forvirring.

Resten af øvelserne var stort set vores bedste - fremsending og næsesøg kan gøres bedre, men det var virkelig stort, at han tog den rigtige pind, det er stadig vores mest ustabile øvelse.
Der er masser at arbejde på, men i og med træningen ikke er så seriøs for tiden, var det nu ganske fint alt sammen. Jeg er stadig totalt forundret over de fællesøvelser, men jeg får jo aldrig et svar på, hvorfor det gik galt, så jeg håber bare, at det ikke sætter sig til en tvivl hos mig....jeg kan desværre bare mærke, at det fylder mere end glæden over de øvrige resultater - det er lidt træls!
Men mon ikke jeg snart gør, som jeg plejer: melder til en ny prøve....jeg vil tro på det!

Rally lørdag var der vist ikke så meget at sige om. Nogle og 70 point til begge hunde!
Søndag gik det bedre: Osseau gik SÅ flot, og de fik 92 point og blev vidst nr. 6 i det stærke selskab - det gav gode point til Årets Hund.
Dumle og Ærespladsen er simpelthen to uforenelige størrelser - den hund er bare ikke skabt til at holde sig i ro, så der skal virkelig massiv træning til. Som Amanda sagde, så var det godt, at de 10 point kun blev trukket en gang - dæk foran fører var ikke nogen succes!!!
Ellers en superflot banegennemgang af de to. De mistede 13 på springvandet, og vi kan jo sagtens regne ud at de 72 point, de fik tillagt 13 + 10 = 95 point.
Det tror vi også på lykkes en dag :-)

Nå, måske skal jeg bare melde til i Ølstykke med det samme!!!

1 kommentar:

  1. Ja, naturligvis lykkes det - du løber vel ikke fra vores aftale ;-)

    SvarSlet