mandag den 20. juli 2009

Rally 19/7

Så lykkedes det til min store tilfredshed at bestå en rally-begynderprøve! Planen var ellers lagt - vi skulle bare have 100 point i første hug og dermed blive Rally Begyndermester med det samme :-), men sådan gik det ikke, vi måtte "nøjes med" 88 point.
Alle pointene blev nok trukket i starten, for da det først gik op for Django, hvad vi lavede (glemte lige at tjekke om han var klar inden vi gik i gang....) - kørte det fint, og vi lavede især nogle rigtig flotte "gå-rundt-om" både i sit og dæk.
Som Susanne Jervin sagde, så er rally "noget mærkeligt noget", og det synes jeg egentlig også. For det første går det bare stærkt at gå sådan en bane igennem, det er overstået inden man får set sig om! For det andet ser det altså ofte meget rodet ud, når man ser nogle gennemføre en bane, der er jo slet ikke den samme - øhh elegance kan man vel kalde det, som jeg synes der er over de lydighedsøvelser, der bare fungerer.

Men ingen tvivl om, at det altså ikke er helt så let, som nogle førere fik det til at se ud. Især Birgitte Jørgensen med sine 4 Chesapeake Bay Retrievere var meget imponerende - og hun slæbte da også præmier hjem i stor stil.

Og så synes jeg altså at det er vældig hyggeligt at komme sådan en dag, hvor man ikke tror at man kender et øje, og der så alligevel dukker en masse søde hundemennesker op!
Desværre nåede jeg ikke at se nogle af LP-folkene, min "Lykke-amulet" Amanda ville vældig gerne hjem - og da man jo må værdsætte den tid teenagebørn gider tilbringe sammen med én, må man jo også give sig lidt!!!

Smukke Django efter arbejdet er gjort:

Ja, det er så sådan, det ikke skal se ud:

Meget bedre:

Nu venter så en uge i Lp'ens tegn - især med Osseau. Lørdag er det Sheltiedag i Helsingør, og begge hundene er meldt til i LP1.
1 kommentar:

  1. Tillykke, tillykke! Det kører bare for jer to i øjeblikket:)

    SvarSlet